Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #11 Trixie dedi: Hala ihtiyacınız varsa KernelSU için disable flag secure modülü mevcuttur sizinle paylaşabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet hâlâ ihtiyacım var. Paylaşırsanız çok güzel olur.
Trixie dedi: Hala ihtiyacınız varsa KernelSU için disable flag secure modülü mevcuttur sizinle paylaşabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet hâlâ ihtiyacım var. Paylaşırsanız çok güzel olur.
Trixie Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #12 Niksi dedi: Evet hâlâ ihtiyacım var. Paylaşırsanız çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum gayet başarılı çalışıyor Release r13 · j-hc/FlagSecurePatcher r13 github.com Dosya Ekleri Screenshot_20240823-150300_KernelSU.png 122,7 KB · Görüntüleme: 67
Niksi dedi: Evet hâlâ ihtiyacım var. Paylaşırsanız çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum gayet başarılı çalışıyor Release r13 · j-hc/FlagSecurePatcher r13 github.com
Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #13 Trixie dedi: Ben bunu kullanıyorum gayet başarılı çalışıyor Release r13 · j-hc/FlagSecurePatcher r13 github.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Trixie dedi: Ben bunu kullanıyorum gayet başarılı çalışıyor Release r13 · j-hc/FlagSecurePatcher r13 github.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Trixie Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #14 Niksi dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... rica ederim efendim ne demek, iyi forumlar dilerim
Niksi dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... rica ederim efendim ne demek, iyi forumlar dilerim
metallistm Yoctopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #15 Trixie dedi: Hala ihtiyacınız varsa kernelsu için disable flag secure modülü mevcuttur sizinle paylaşabilirim Genişletmek için tıkla... Ben alabilir miyim lutfen
Trixie dedi: Hala ihtiyacınız varsa kernelsu için disable flag secure modülü mevcuttur sizinle paylaşabilirim Genişletmek için tıkla... Ben alabilir miyim lutfen
Trixie Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #16 metallistm dedi: Ben alabilir miyim lutfen Genişletmek için tıkla... Release flag-secure-patcher r14 · j-hc/FlagSecurePatcher Full Changelog: r13...r14 github.com
metallistm dedi: Ben alabilir miyim lutfen Genişletmek için tıkla... Release flag-secure-patcher r14 · j-hc/FlagSecurePatcher Full Changelog: r13...r14 github.com
metallistm Yoctopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #17 Bunun icin lsposed gerekiyor mu yoksa kernelsu icinden mi kuracağız
Trixie Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #18 metallistm dedi: Bunun icin lsposed gerekiyor mu yoksa kernelsu icinden mi kuracağız Genişletmek için tıkla... kernelsu ile kurulum yapabilirsiniz, ekstra birşey gerekmiyor
metallistm dedi: Bunun icin lsposed gerekiyor mu yoksa kernelsu icinden mi kuracağız Genişletmek için tıkla... kernelsu ile kurulum yapabilirsiniz, ekstra birşey gerekmiyor
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.988 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #19 Ben de LSPosed modülü kullanıyorum Note 20 Android 14 cihazımda. Hiç test etmedim ama yazana göre ekran görüntüsü aldığını tespit etmeyi de devre dışı bırakıyor. Ve evet, KernelSU kullanıyorum. Enable Screenshot (formerly known as Disable FLAG_SECURE) Enabling screenshots in apps that normally wouldn't allow it, and disabling screenshot(Android 14+) & screen record(Android 15+) detection. modules.lsposed.org
Ben de LSPosed modülü kullanıyorum Note 20 Android 14 cihazımda. Hiç test etmedim ama yazana göre ekran görüntüsü aldığını tespit etmeyi de devre dışı bırakıyor. Ve evet, KernelSU kullanıyorum. Enable Screenshot (formerly known as Disable FLAG_SECURE) Enabling screenshots in apps that normally wouldn't allow it, and disabling screenshot(Android 14+) & screen record(Android 15+) detection. modules.lsposed.org