K Kerim Acun Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 56 24 Nisan 2020 #1 Kervan bize ne tarz bir katkı verir para sağlar mı?
can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 24 Nisan 2020 #2 Para geliri elde edersiniz kervanlardan.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.789 Makaleler 13 Çözümler 705 24 Nisan 2020 #3 Para kazanırsınız fakat para biraz geç geliyor ve saldırıya uğrayabiliyorlar. Dükkan açmak daha iyi olabiliyor.
Para kazanırsınız fakat para biraz geç geliyor ve saldırıya uğrayabiliyorlar. Dükkan açmak daha iyi olabiliyor.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 24 Nisan 2020 #4 Birden fazla kervan oluşturabilirsen 2 hafta sonra kar etmeye başlıyorlar.
K Kerim Acun Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 56 25 Nisan 2020 #5 Emre C dedi: Para kazanırsınız fakat para biraz geç geliyor ve saldırıya uğrayabiliyorlar. Dükkan açmak daha iyi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl açıyoruz ve maliyeti ne kadar? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2020
Emre C dedi: Para kazanırsınız fakat para biraz geç geliyor ve saldırıya uğrayabiliyorlar. Dükkan açmak daha iyi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl açıyoruz ve maliyeti ne kadar?
himsey Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 142 25 Nisan 2020 #6 Kerim Acun dedi: Nasıl açıyoruz ve maliyeti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Şehre girince üstteki insanlardan birine git, konuşmak istediğim bir konu var. Dediğinde kervan konusu çıkar. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2020
Kerim Acun dedi: Nasıl açıyoruz ve maliyeti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Şehre girince üstteki insanlardan birine git, konuşmak istediğim bir konu var. Dediğinde kervan konusu çıkar.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #7 Emre C dedi: Dükkan açmak daha iyi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben değişik dükkanlar açtım fakat hiçbiri kar getirmiyor. Çoğunun zaten 3 - 4 gün sonra para getirenler listesinde görmüyorum. Sebebi nedir?
Emre C dedi: Dükkan açmak daha iyi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben değişik dükkanlar açtım fakat hiçbiri kar getirmiyor. Çoğunun zaten 3 - 4 gün sonra para getirenler listesinde görmüyorum. Sebebi nedir?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.789 Makaleler 13 Çözümler 705 28 Nisan 2020 #8 Kerim Acun dedi: Nasıl açıyoruz ve maliyeti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Şehire inince dükkana gidiyorsunuz. Oradan çalışana ücret verip satın alıyorsunuz. Maliyeti 14000 falan olması lazım, değişiyor. Halil1905 dedi: Ben değişik dükkanlar açtım fakat hiçbiri kar getirmiyor. Çoğunun zaten 3 - 4 gün sonra para getirenler listesinde görmüyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dükkanları ziyaret ettiniz mi? Haydutlar belki, gelire el koymuştur. Refah seviyesi yüksek olan yerlerde dükkan açın. Her gün para getirmesi lazım, ilginç.
Kerim Acun dedi: Nasıl açıyoruz ve maliyeti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Şehire inince dükkana gidiyorsunuz. Oradan çalışana ücret verip satın alıyorsunuz. Maliyeti 14000 falan olması lazım, değişiyor. Halil1905 dedi: Ben değişik dükkanlar açtım fakat hiçbiri kar getirmiyor. Çoğunun zaten 3 - 4 gün sonra para getirenler listesinde görmüyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dükkanları ziyaret ettiniz mi? Haydutlar belki, gelire el koymuştur. Refah seviyesi yüksek olan yerlerde dükkan açın. Her gün para getirmesi lazım, ilginç.