Instagram Keşfet bozuldu

batmandakiadam12

Centipat
Merhaba uzatmadan doğrudan konuya girmek istiyorum. Son 2-3 gündür Instagram keşfetimde en fazla 5 Reels'dan sonra İngilizce veya Arapça dillerde Kur'an sesini paylaş ya da yine İngilizce veya Arapça dillerde bu videoyu görmezden gelirsen 5 yılın kötü geçecek vb. videolar çıkıyor. Ne kadar ilgilenmiyorum kısmını falan her şeyi denedim ancak olmuyor. Ne yapmam gerek?

Merhaba uzatmadan doğrudan konuya girmek istiyorum. Son 2-3 gündür Instagram keşfetimde en fazla 5 Reels'dan sonra İngilizce veya Arapça dillerde Kur'an sesini paylaş ya da yine İngilizce veya Arapça dillerde bu videoyu görmezden gelirsen 5 yılın kötü geçecek vb. videolar çıkıyor. Ne kadar ilgilenmiyorum kısmını falan her şeyi denedim ancak olmuyor. Ne yapmam gerek?
Bende de öyle oluyordu benim çözümüm şuydu.

Karşıma çıkan herhangi bir futbol editi falan olsun beğeniyordum ondan sonra karşıma hep öyle videolar çıkıyordu. Hangi türden videolar izliyorsanız aratın sonra beğenin belki hep karşınıza çıkmaya başlar. Ben öyle yapıyordum.

Merhaba uzatmadan doğrudan konuya girmek istiyorum. Son 2-3 gündür Instagram keşfetimde en fazla 5 Reels'dan sonra İngilizce veya Arapça dillerde kur'an sesini paylaş ya da yine İngilizce veya Arapça dillerde bu videoyu görmezden gelirsen 5 yılın kötü geçecek vb. videolar çıkıyor. Ne kadar ilgilenmiyorum kısmını falan her şeyi denedim ancak olmuyor. Ne yapmam gerek?

Düzelir zamanla benim de keşfetime izlemedigim halde 18+ videolar çıkıyor.

Aynısını bende yaşamıştım, videoları gördüğün gibi ilgilenmiyorum kısmıyla uğraşmadan direkt geçip gerekirse video bile izlemeyin birkaç dakika, sonra keşfeti yenileyin düzelmişti bende böyle yapınca.

İlgilenmiyorum sadece o kanalı engellemeni sağlar ilgi alanlarımdan ayarla kuran islam gibi şeyleri görmek istemiyorum vs. yazar

Oh no it can't be no no

Baya kaydırın dediğiniz videolardan alakasız herhangi bir video çıkınca onu beğenin.

Ara sıra bu oluyor. Çözüm olarak bende işe yarayan yöntem şuydu. İstemediğim içeriği açmıyorum. Farklı içerikler görene kadar aşağı iniyorum. Farklı olan içerikleri izliyorum. Mümkünse etkileşimde bulunabilirsin. Kaydetmek ve beğenmek etkileyebilir. Kaydetmek gayet işe yarıyor gözlemlediğim kadarıyla. Birkaç kez bunu yaptıktan sonra yeniliyorum ve düzeliyor. O an düzelmese de birkaç denemeden sonra düzeliyor.

Hesabı satmayı düşünür müsün (!)

"Ayarlar > içerik tercihleri > Önerilen içerikleri sıfırla" yaparak keşfeti sıfırlayabilirsin. Eğer sıfırlamak istemiyorsan farklı tür videoları aratıp beğenirsen o tür videolar çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı