Kesintisiz güç kaynağı önerisi

tRpSanctuary

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. 2000VA veya 1500VA line bir UPS alacağım. Daha önce 5 seneden fazla Tunçmatik kullandım ancak yeterince kaliteli olduğunu düşünmüyorum. 2 marka arasındayım siz hangisini önerirsiniz? FSP ve makelsan.

@Yener K. müsait olduğunuzda yardım edebilir misiniz hocam? 🙂

Bunu almayı düşünüyorum ancak farklı sitelerde yorumlarda fan sesinin çok olduğu söyleniyor. Tunçmatik 1500va da böyle bir sorun yoktu. Alınır mı ne dersiniz ve fan sesi gerçekler fazla mı?

Son düzenleme:
Makelsan iyi markadır. Line İnteraktif modellerde genelde fan olmaz, olanlarda ise rahatsızlık göreceli bir kavram.

Makelsan iyi markadır. Line İnteraktif modellerde genelde fan olmaz, olanlarda ise rahatsızlık göreceli bir kavram.

Yener hocam araştırmalarıma devam ediyorum ve en sonunda Schneider Electric marka UPS almaya karar verdim. Benim PSU 850watt ve 27 inc 2K monitör kullanıyorum. Bu ikisi için 1500VA yeter mi acaba? 2200VA 5000₺ iken 1500VA 1000₺. Bu denli fiyat farkı neden var asıl sormak istediğim bu.
2200VA: https://www.hepsiburada.com/apc-bvx2200li-gr-2200va-kesintisiz-guc-kaynagi-pm-HB000012Z5AP
1500VA: Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
1500VA olan UPS değil, regülatör hocam.

Makelsan da alabilirsiniz. APC ise gerçekten kaliteli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı