Bu kaçıncı oluyor bak. Adım etiketleniyor ama bildirim gelmiyor. Rastgele gezerken denk geliyorum.
Sorunun cevabına gelecek olursak, 3 tip kesintisiz güç kaynağı var. Offline, Line-İnteractive ve Online güç kaynakları. Offline'den uzak dur. Hakkında bir şey bilmene bile gerek yok. Online güç kaynakları çok pahalıdır ama şebeke elektiriğini en iyi o süzer. Line-İnteractive güç kaynağı almalısın. PowerPack gibi markalardan uzak dur. Çatlamalı patlamalı şenlik yaşarsın evin içerisinde. Sana bu güç kaynağını öneririm.
Digitech Pro 1000Va Lcd Line İnteractive Siyah Ups - Vatan Bilgisayar
Aynısından ben kullanıyorum. Line-İnteractive güç kaynağıdır ve elektriği yarı asimile etmesine rağmen kesinlikle monitöre zarar vermez. (Bazı eski tip Line-İnteractive güç kaynakları veriyor.) Üzerinde LCD bir ekran vardır ve UPS'nin ne kadar yük altında çalıştığını, şebekeye gelen elektiriği ve güç kaynağından kasaya gelen elektriği sana söyler. Çok hafif sesli çalışır ama rahatsız etmez seni sesi. PC'den az çıkar sesi. Tam yük altında 30 dakika götürür PC'ni. Benim UPS 3 yaşında ve hala elektirikler gittiğinde 10 dakika dayanıyor. 10 dakika sonra sinyal vermeye başlıyor. UPS'nin arkasında ethernet çıkışı var. Modem'den gelecek yüksek voltajı buradan engelleyebilirsin. Kesinlikle tavsiye ederim.