Kesintisiz Güç Kaynakları Nasıl Kullanılır ?

*!!NIGHT!!*

Kilopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir Kesintisiz güç kaynağı almayı düşünüyorum fakat nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgim yok.

Mesela aküsü bittiği zaman bilgisayarı kapatır mı?

Biraz bahsedebilir misiniz?

Benim düşüncem UPS elekttik gittiği zaman hemen devreye girip bilgisayarı kapatmama yardımcı olsun yeter. Eğer oturduğunuz yerde fazla kesinti yoksa masrafa ne gerek var kaliteli 80+ Gold ya da daha üst bir PSU korur.

Güç kaynakları özellik artışına dayalı fiyatlarına göre elektrik gitti mi 15 dk gibi süre güç vermeye devam ediyor. Daha iyileri daha uzun süre güç verebiliyor. Birde yüksek akımı ve dalgalanmalara engel oluyor. Velakin kaliteli bir güç kaynağı almayıp ucuza kaçarsan koruyacağım derken bozabilirsin bile.

Güç kaynakları özellik artışına dayalı fiyatlarına göre elektrik gitti mi 15 dk gibi süre güç vermeye devam ediyor. Daha iyileri daha uzun süre güç verebiliyor. Birde yüksek akımı ve dalgalanmalara engel oluyor. Velakin kaliteli bir güç kaynağı almayıp ucuza kaçarsan koruyacağım derken bozabilirsin bile.
Peki bu uygun mudur ?

Ben modem için kullanıyorum ara sıra elektrik gitmesine rağmen internetim kesilmiyor çok yararlı bir alet,modemden önce masaüstü bilgisayarım vardı ani elektrik kesilmelerinde anakart zarar göreceği için masaüstü sistemim için kullanıyordum,laptopa geçince modem için kullanmaya başladım zararı olmaz yararı olur

Peki bu uygun mudur ?
Evet güzel ürün. Fiyat için araştırma yapabilirsin. Acelen yoksa yil sonu indirimi de olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı