S StatusRemarkable Centipat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #1 Hocamız konu gereği lehimleme yaptıracak bunun için altlık lazım. Kesme matı almayı düşünüyorum (A3), yanar mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2022
Hocamız konu gereği lehimleme yaptıracak bunun için altlık lazım. Kesme matı almayı düşünüyorum (A3), yanar mı sizce?
F FeedBack54 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 135 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #2 StatusRemarkable dedi: Hocamız konu gereği lehimleme yaptıracak bunun için altlık lazım. Kesme matı almayı düşünüyorum (A3), yanar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kesme mati biraz daha yanmaya müsait olabilir (yesiller) ama mavi ler var telefoncularin kullandığı lehimleme ile daha sağlam diye biliyorum ama tecrübem yok kalın kartonun (mukavva) üstünde yapıyorum fesnada durmuyor
StatusRemarkable dedi: Hocamız konu gereği lehimleme yaptıracak bunun için altlık lazım. Kesme matı almayı düşünüyorum (A3), yanar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kesme mati biraz daha yanmaya müsait olabilir (yesiller) ama mavi ler var telefoncularin kullandığı lehimleme ile daha sağlam diye biliyorum ama tecrübem yok kalın kartonun (mukavva) üstünde yapıyorum fesnada durmuyor
rb26dett Kilopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 117 Çözümler 3 3 Nisan 2022 #3 Erir hocam tecrübe ile sabit. Mavi lehimleme matları var elastik onlardan almalısınız.