eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 18 Temmuz 2021 #1 Dün pil ayarlarında kestirmelerin arka planda 6 saat çalıştığını gördüm. Hiçbir otomasyon kurulu değil. Normal mi?
Dün pil ayarlarında kestirmelerin arka planda 6 saat çalıştığını gördüm. Hiçbir otomasyon kurulu değil. Normal mi?
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 18 Temmuz 2021 #2 Eğer istemiyorsan mümkünse uygulamayı kapat veya kaldır. Kaldırılmıyor ise otomatik bir şekilde veya elle kapatabilirsin. Bir süre idare eder.
Eğer istemiyorsan mümkünse uygulamayı kapat veya kaldır. Kaldırılmıyor ise otomatik bir şekilde veya elle kapatabilirsin. Bir süre idare eder.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 18 Temmuz 2021 #3 Aslında kullanıyordum ama son zamanlarda çalışmamaya başladı widgetlar. Belkide widget kullandığım için olabilir ama sadece 6 saat açık kalmış bir pil döngüsünde.
Aslında kullanıyordum ama son zamanlarda çalışmamaya başladı widgetlar. Belkide widget kullandığım için olabilir ama sadece 6 saat açık kalmış bir pil döngüsünde.