novaeanglae Centipat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #52 larycheif dedi: Bir keresinde bbq sos aldım kullanamadım kusasım geldi sanki yanmış gibiydi yanmış yemeğin tadı geliyordu kömür gibi. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde de turşu suyu tadı geliyordu.
larycheif dedi: Bir keresinde bbq sos aldım kullanamadım kusasım geldi sanki yanmış gibiydi yanmış yemeğin tadı geliyordu kömür gibi. Genişletmek için tıkla... Ben denediğimde de turşu suyu tadı geliyordu.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #53 Kesinlikle ketçap daha iyi. Mayonez sevmiyorum kötü tadı var.
larycheif Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #54 novaeanglae dedi: Ben denediğimde de turşu suyu tadı geliyordu. Genişletmek için tıkla... Acaba bizim denediğimiz ürünler mi sorunlu bu kadar bilinen, sevilen sosun kötü çıkması gairp
novaeanglae dedi: Ben denediğimde de turşu suyu tadı geliyordu. Genişletmek için tıkla... Acaba bizim denediğimiz ürünler mi sorunlu bu kadar bilinen, sevilen sosun kötü çıkması gairp
efeleow Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 442 Çözümler 2 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 18 Kasım 2023 #55 İkiside çok iyi ama tercih olarak mayonez.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 18 Kasım 2023 #56 MertDülger dedi: Bana göre hangisini yediğine bağlı. Hamburger yiyorsam mayonez, ama patates yiyorsam ketçap. Genişletmek için tıkla... Şimdi spor diyeti gibi birşey yaptığım için hiçbirini yemiyorum ama favorim ketçap. Mayonezi hiç sevmem.
MertDülger dedi: Bana göre hangisini yediğine bağlı. Hamburger yiyorsam mayonez, ama patates yiyorsam ketçap. Genişletmek için tıkla... Şimdi spor diyeti gibi birşey yaptığım için hiçbirini yemiyorum ama favorim ketçap. Mayonezi hiç sevmem.
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 18 Kasım 2023 #57 larycheif dedi: Bir keresinde bbq sos aldım kullanamadım kusasım geldi sanki yanmış gibiydi yanmış yemeğin tadı geliyordu kömür gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam markadan markaya tatlar değişiklik gösterebilir, kullandığınız sosun STT ve TETT kısmına dikkat edin.
larycheif dedi: Bir keresinde bbq sos aldım kullanamadım kusasım geldi sanki yanmış gibiydi yanmış yemeğin tadı geliyordu kömür gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam markadan markaya tatlar değişiklik gösterebilir, kullandığınız sosun STT ve TETT kısmına dikkat edin.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 26 Yer Adana 18 Kasım 2023 #58 MertDülger dedi: Bana göre hangisini yediğine bağlı. Hamburger yiyorsam mayonez, ama patates yiyorsam ketçap. Genişletmek için tıkla... Şu aralar ketçap.
MertDülger dedi: Bana göre hangisini yediğine bağlı. Hamburger yiyorsam mayonez, ama patates yiyorsam ketçap. Genişletmek için tıkla... Şu aralar ketçap.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 20 Kasım 2023 #59 Mayonezi nasıl yiyebiliyorsunuz ya? Öğ.
larycheif Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #60 Hocam onlar nedir biraz açıklar mısın ve nasıl olursa güzel oluyor