Ketçap Tüketimi

• Konuyu başlatan Neko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.465
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci
MSI B550-A PRO Anakart
XPG Gammix D35 32GB (4x8) 3600MHz CL18 RAM
ID-Cooling Frostflow X 240 Soğutucu
Powercolor Fighter RX 6600 XT 8GB
WD Blue 1TB + WD Blue 1TB + WD Purple 1TB HDD + Adata Ultimate SU 650 240G + Samsung PM991A 256G SSD + WD Blue SN580 1TB SSD
MSI MAG Forge 100M + 4x ID Cooling XF12025-SD Fan
Silverstone Strider Essential 500W 80+ Bronze (ST50F-ES230)
3x Lenovo Legion R25F-30 240Hz Monitor
Meslek
Memur
Profil Kapağı
1523109432
Merhabalar.

Eskiden 15 günde 1KG mayonez bitirirdim fakat çevremdekiler sürekli zararlı diye diye bıraktırdılar sonunda. Fakat şimdi de 15 günde 1KG ketçap tüketmeye başladım. Bir sakıncası var mıdır yoksa azaltmaya çalışmalı mıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tükettiğin gıdaların üzerinde bir tablo var. O tabloda şeker miktarını görebilirsin. Şeker miktarı yüksek olan, hatta içinde şeker olan gıdaları ben şahsen tüketmemeye çalışıyorum.

Ve bil bakalım ketçapın içinde ne var...

Tükettiğin gıdaların üzerinde bir tablo var. O tabloda şeker miktarını görebilirsin. Şeker miktarı yüksek olan, hatta içinde şeker olan gıdaları ben şahsen tüketmemeye çalışıyorum.

Ve bil bakalım ketçapın içinde ne var...
Tabii ki de şeker.

Merhabalar.

Eskiden 15 günde 1KG mayonez bitirirdim fakat çevremdekiler sürekli zararlı diye diye bıraktırdılar sonunda. Fakat şimdi de 15 günde 1KG ketçap tüketmeye başladım. Bir sakıncası var mıdır yoksa azaltmaya çalışmalı mıyım sizce?

Bence ketçap ile devam et zira hardala başlarsan tadı çok kötü :D

Tat vermesi için çok fazla şeker ekliyorlar. Uzun süreçte şeker hastalığı gibi sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu bağımlılıktan yavaş yavaş vazgeçmeye başlamanız sağlığınız açısından yararlı olacaktır.

Merhabalar.

Biz 500g ketçapı 4 kişi 14 gunde zor bitiriyoruz.
Sanirsam kuru fasulyenin içinede ketçap koyuyorsun.

Fazla kasmayın rahat yaşayın, abartmayın, arada bir sık geç ketçabını,kendinize zaman ayırın, spor yapın kitap, okuyun gezin, ilim öğrenin, ketçaptaki şeker oranına dikkat etmekle hayat geçmez. Ölümlü dünya azı karar çoğu zarar hesabı, gerektiği şekilde yenmesi yerinde olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı