Çözüldü Kex çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GUIY910

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ''vncserver 10061'' hatası veriyordu. Kex kill yazınca ''no matching vnc server running for this user!'' yazıyor. Ne yapmalıyım? (WSL2 Kali Linux kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar "vncserver 10061" hatası veriyordu. Kex kill yazınca "no matching vnc server running for this user!" yazıyor. Ne yapmalıyım? (WSL2 Kali Linux kullanıyorum)

İlk olarak Kali Linux'ta sudo su komutuyla root olun hocam
Sonra sırasıyla şu komutları çalıştırın
rm /tmp/.X11-unix
vncserver
kex

Rm: Cannot remove '/tmp/.X11-unix': Is a directory böyle bir hata çıkıyor hocam ne yapmalıyım? @

@Yusuf Bayar

Kex =
Error connecting to the KeX server.
Please try "kex start" to start the service.
If the server fails to start, please try "kex kill" or restart your WSL2 session and try again hatası ve kex stop = tigervncserver: No matching VNC server running for this user!
Reis hep hata veriyor bir taktik verir misin? Vallahi zor durumdayım sağ ol bu arada

Bu genel sorun aslında ben elle kurmuştum kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyelim

Aslında tigervncserver: No matching VNC server running for this user! Hata düzelirsa her şey olur gibi hocam

Bu genel sorun aslında ben elle kurmuştum kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyelim

Hocam 2 kere indirdim olmadı nasıl direk tümden silerim

Aslında tigervncserver: No matching VNC server running for this user! Hata düzelirsa her şey olur gibi hocam

Hocam 2 kere indirdim olmadı nasıl direk tümden silerim
sitedeki komutları çalıştırmayı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…