M memo.01 Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #11 Recep Baltaş dedi: MultiBeast içindeki Kext'ler sınırlı. Multibeast'te olmayan bir Kext, Kext Wizard gibi yazılımlarla kurulabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ben bilgisayarımın donanımlarının kod şeklindeki isimlerini nasıl öğrenebilirim mesela internet için Broadcom ARMxxxx . Bir de Multibeast vb. gibi programlarda bulamadığım kextleri arama motorunda aramam gerekirse önereceğiniz bir site var mı ?
Recep Baltaş dedi: MultiBeast içindeki Kext'ler sınırlı. Multibeast'te olmayan bir Kext, Kext Wizard gibi yazılımlarla kurulabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ben bilgisayarımın donanımlarının kod şeklindeki isimlerini nasıl öğrenebilirim mesela internet için Broadcom ARMxxxx . Bir de Multibeast vb. gibi programlarda bulamadığım kextleri arama motorunda aramam gerekirse önereceğiniz bir site var mı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Haziran 2014 #12 Windows tarafında AIDA64 kullanabilirsin. Mac'te ise DCPI Manager kullanabilirsin. MultiBeast'te bulamadığın Kext'leri Google'da aratabilirsin.
Windows tarafında AIDA64 kullanabilirsin. Mac'te ise DCPI Manager kullanabilirsin. MultiBeast'te bulamadığın Kext'leri Google'da aratabilirsin.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 11 Haziran 2014 #13 Recep Baltaş dedi: Windows tarafında AIDA64 kullanabilirsin. Mac'te ise DCPI Manager kullanabilirsin. MultiBeast'te bulamadığın Kext'leri Google'da aratabilirsin. Genişletmek için tıkla... Örneğin: Downloads - OSx86.net Hackintosh | InsanelyMac | tonymacx86.com | http://www.projectosx.net | http://www.niresh12495.com
Recep Baltaş dedi: Windows tarafında AIDA64 kullanabilirsin. Mac'te ise DCPI Manager kullanabilirsin. MultiBeast'te bulamadığın Kext'leri Google'da aratabilirsin. Genişletmek için tıkla... Örneğin: Downloads - OSx86.net Hackintosh | InsanelyMac | tonymacx86.com | http://www.projectosx.net | http://www.niresh12495.com