Öncelikle dün başarılı bir kurulum gerçekleştirdim, wi-fi hariç her şeyi çalıştırmayı başardım. Ancak bilgisayarı kapatmak istediğimde sürekli yeniden başlatılıyordu. Ben de forumda gördüğüm için EvoReboot kexti yükledim. Bu kexti yükledikten sonra bilgisayar açılmamaya başladı. Clover Bootlader ekranına kadar gelebiliyorum. Son olarak -x -v -s ve debug kext komutlarını denedim.
Sorum şu sistemi açmadan kexti kaldırabilir miyim? Veya bu sorunun başka bir çözümü var mıdır?
Gerçekten dünden beri kurulum yapmaktan bıktım, usandım, yardımlarınızı bekliyorum.
O zaman single user mode İle sistemi başlatıp buradan silmeyi deneyeceksin. Boot menü ekranında OS kurulu HDD uzerinde iken space tuşuna basıp açılan seçeneklerden single user mod seçip, aşağıdaki linkteki kodları uygula. Removing kext from Single User Mode | OSXLatitude.com
2. Sistem? 2.sistem kurmuyorsun. Mevcut sistemin üzerine format atmadan kurulum yapıyorsun. Bu sistem dosyalarını sıfırlayacak. Yüklediğin, hata verdiğin kextler silinecek. Ama senin dosyalarına, yüklediğin uygulamalar vs silinmeyecek.