hyperoot Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 630 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD) Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi sosyaller. Steam key olarak oyun almak istiyorum. En ucuz ve güvenilir siteler hangileridir? Genişletmek için tıkla... Merhaba, konudan bağımsız ama Steam keyler hesabımızı banlatır mı?
Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi sosyaller. Steam key olarak oyun almak istiyorum. En ucuz ve güvenilir siteler hangileridir? Genişletmek için tıkla... Merhaba, konudan bağımsız ama Steam keyler hesabımızı banlatır mı?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.876 Çözümler 175 4 Kasım 2024 #2 Ben banlatmadığına dair bir kaynak bulamadım ama banlattığına dair de hiçbir şey duymadım. Çok kez de kullandım. Bir problem yaşamadım.
Ben banlatmadığına dair bir kaynak bulamadım ama banlattığına dair de hiçbir şey duymadım. Çok kez de kullandım. Bir problem yaşamadım.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 hyperoot dedi: Steam keyler hesabımızı banlatır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, banlatmaz.