Key-Drop çekilişleri nedir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar son günlerde Key-Drop çekilişleriyle karşılaşıyorum. Steam indirimlerinden birkaç oyun alacaktım ama video izlerken bile karşıma çıkıyor bu çekilişler.

5 dolar para yatırmak gerekiyormuş katılmak için, en son Quell'in videosunda gördüm gerçekten pahalı skinler veriyorlar ama gidip parayı çekemeyeceğimiz bir siteye 5 dolar atmak mantıklı mı bilemiyorum. Sizce saçmalıktan ibaret şeyler mi yoksa girip denemek mi lazım?

Onlar kumarla kazanılan skinler, eğer dini açıdan sıkıntınız yoksa da şöyle bir sorun var o 5 dolarlık harcama günlük olması lazım. 24 saat sonra tekrardan para yatırıyorsunuz başka bir çekilişe katılmak için. Kumar sitelerinden uzak durmak lazım.

Onlar kumarla kazanılan skinler, eğer dini açıdan sıkıntınız yoksa da şöyle bir sorun var o 5 dolarlık harcama günlük olması lazım. 24 saat sonra tekrardan para yatırıyorsunuz başka bir çekilişe katılmak için. Kumar sitelerinden uzak durmak lazım.
Hellcase hariç hellcase iyi

Şahsen hiç muhim değil. Ama aklıma taklan dediğiniz gibi hem günlük yatırmamız gerekiyormuş üstüne'de parayı direkt nakit olarak geri alamıyoruz. Skinler içinde dolaşması gerekiyor eğer geri alabilseydim girecektim çekilişe herhangi bir şey kazanmam beni çok rahatlatırdı çünkü.

Aynı Key-Drop gibi olan eski bir web siteye artık girilemiyor. Girmeye çalıştığınızda bu ekran karşısınıza geliyor.

Keydrop'a da aynısı olur mu bilmiyorum.
1684836064769.png

Şahsen hiç muhim değil. Ama aklıma taklan dediğiniz gibi hem günlük yatırmamız gerekiyormuş üstüne'de parayı direkt nakit olarak geri alamıyoruz. Skinler içinde dolaşması gerekiyor eğer geri alabilseydim girecektim çekilişe herhangi bir şey kazanmam beni çok rahatlatırdı çünkü.
Nakit olarak alabilirsin hesabina cekip bynogame uzerinden skinleri satarsan. %20 kesintiyle nakite cevirebiliyorsun.

Reis bence sen hellcase bak ondan direkt çekebiliyorsun parayu diye biliyorum(1 ay şartsız günlük çeviri hediye)

Nakit olarak alabilirsin hesabina cekip bynogame uzerinden skinleri satarsan. %20 kesintiyle nakite cevirebiliyorsun.
Biraz uğraştırıcı bir sistem sadece çekiliş için 5 doları %20 kesintiye uğratmak gerekir mi bilemedim. Çekilişe katılmak sizce mantıklı mı daha önce başka kanallar yapmıştı şimdi de Quell yapıyor.
Reis bence sen hellcase bak ondan direkt çekebiliyorsun parayı diye biliyorum. (1 ay şartsız günlük çeviri hediye)
Orayı da inceleyebilirim ama sırf reklamı yapıldı diye bu siteyi sormak istedim genele.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı