C crawl35 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Key-drop'tan para katladım ancak çekmeye çalışınca uyarı verdi, daha öncesinde skin çekip yatırmıştım problem olmamıştı ancak dün kyc doğrulama yapmanız lazım hesabı bloke ettik dediler. Kimlik resmi falan istediler verdim ancak hala çekemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Key-drop'tan para katladım ancak çekmeye çalışınca uyarı verdi, daha öncesinde skin çekip yatırmıştım problem olmamıştı ancak dün kyc doğrulama yapmanız lazım hesabı bloke ettik dediler. Kimlik resmi falan istediler verdim ancak hala çekemiyorum.
HzCji Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 607 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #2 KYC : Know your customer : Müşterinizi tanıyın. İstenen bilgileri verdiyseniz, doğrulama ardından açılacaktır.
KYC : Know your customer : Müşterinizi tanıyın. İstenen bilgileri verdiyseniz, doğrulama ardından açılacaktır.
SpIRooke Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 190 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #3 HzCji dedi: KYC: Know your customer: Müşterinizi tanıyın. İstenen bilgileri verdiyseniz, doğrulama ardından açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Csgoroll sitesi üzerinde bana da KYC istediler ancak kimlik bilgilerini vermek ne kadar güvenilir bilemedim.
HzCji dedi: KYC: Know your customer: Müşterinizi tanıyın. İstenen bilgileri verdiyseniz, doğrulama ardından açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Csgoroll sitesi üzerinde bana da KYC istediler ancak kimlik bilgilerini vermek ne kadar güvenilir bilemedim.
Adem Ali Karakavak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.060 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 HzCji dedi: KYC: Know your customer: Müşterinizi tanıyın. İstenen bilgileri verdiyseniz, doğrulama ardından açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam KYC güvenilir midir? Buff. Market istiyor benden de.
HzCji dedi: KYC: Know your customer: Müşterinizi tanıyın. İstenen bilgileri verdiyseniz, doğrulama ardından açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam KYC güvenilir midir? Buff. Market istiyor benden de.