Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.237 Çözümler 57 8 Mayıs 2024 #1 Sorum bu. Arka planda açık bırakmamın mümkünatı yok. Resmen sömürge gibi bir şey. Nedeni nedir?
Çözüm SiyahLotus 8 Mayıs 2024 Burak Karabal dedi: Acaba çok fazla savaşa girince bellek kullanımına etki etmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cache tutuyorsa olabilir evet.
Burak Karabal dedi: Acaba çok fazla savaşa girince bellek kullanımına etki etmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cache tutuyorsa olabilir evet.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 8 Mayıs 2024 #2 Burak Karabal dedi: Sorum bu. Arka planda açık bırakmamın mümkünatı yok. Resmen sömürge gibi bir şey. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Emin misin bende Max 300 MB kullandı. Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Sorum bu. Arka planda açık bırakmamın mümkünatı yok. Resmen sömürge gibi bir şey. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Emin misin bende Max 300 MB kullandı.
KS KS Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.237 Çözümler 57 8 Mayıs 2024 #3 LiXR dedi: Emin misin bende Max 300 MB kullandı. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamıyorum bazen 3 GB'a çıkıyor inmiyor da aç kapa yaptım 300-400 arası şimdi. Artı 0 Eksi
LiXR dedi: Emin misin bende Max 300 MB kullandı. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamıyorum bazen 3 GB'a çıkıyor inmiyor da aç kapa yaptım 300-400 arası şimdi.
SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 8 Mayıs 2024 #4 Hocam ilk kez denk geldim bu kullanıma. Artı 0 Eksi
KS KS Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.237 Çözümler 57 8 Mayıs 2024 #5 SiyahLotus dedi: Hocam ilk kez denk geldim bu kullanıma. Genişletmek için tıkla... Acaba çok fazla savaşa girince bellek kullanımına etki etmiş olabilir mi? Artı 0 Eksi
SiyahLotus dedi: Hocam ilk kez denk geldim bu kullanıma. Genişletmek için tıkla... Acaba çok fazla savaşa girince bellek kullanımına etki etmiş olabilir mi?
SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 8 Mayıs 2024 #6 Burak Karabal dedi: Acaba çok fazla savaşa girince bellek kullanımına etki etmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cache tutuyorsa olabilir evet. Artı 0 Eksi Çözüm
Burak Karabal dedi: Acaba çok fazla savaşa girince bellek kullanımına etki etmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cache tutuyorsa olabilir evet.
KS KS Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.237 Çözümler 57 8 Mayıs 2024 #7 SiyahLotus dedi: Hocam cache tutuyorsa olabilir evet. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle öyledir sağ olun. Artı 0 Eksi
SiyahLotus dedi: Hocam cache tutuyorsa olabilir evet. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle öyledir sağ olun.