H Huseyin_mc Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Merhaba. Key-drop'tan 2 kasa açtım ve skinlerimi siteye aldım fakat çekmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum:
Merhaba. Key-drop'tan 2 kasa açtım ve skinlerimi siteye aldım fakat çekmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum:
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.787 Çözümler 17 8 Mart 2024 #2 Yeni bir takas kodu ekleyin, envanterin herkese açık olduğundan emin olun tekrardan deneyin.
H Huseyin_mc Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 ein3kl dedi: ein3kl dedi: Yeni bir takas kodu ekleyin, envanterin herkese açık olduğundan emin olun tekrardan deneyin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım zaten. Ama hala aynı hatayı alıyorum. Yine de teşekkürler
ein3kl dedi: ein3kl dedi: Yeni bir takas kodu ekleyin, envanterin herkese açık olduğundan emin olun tekrardan deneyin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım zaten. Ama hala aynı hatayı alıyorum. Yine de teşekkürler
Emretashaan Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #4 Huseyin_mc dedi: Hepsini yaptım zaten. Ama hala aynı hatayı alıyorum. Yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinmi dostum
Huseyin_mc dedi: Hepsini yaptım zaten. Ama hala aynı hatayı alıyorum. Yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinmi dostum
H Huseyin_mc Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #5 Emretashaan dedi: Sorunu çözebildinmi dostum Genişletmek için tıkla... Takas banı vs. olabiliyor.Özellikle hesabı yeni açtıysan. Oraları kontrol et derim
Emretashaan dedi: Sorunu çözebildinmi dostum Genişletmek için tıkla... Takas banı vs. olabiliyor.Özellikle hesabı yeni açtıysan. Oraları kontrol et derim
K kadirsen0606 Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #6 ein3kl dedi: Yeni bir takas kodu ekleyin, envanterin herkese açık olduğundan emin olun tekrardan deneyin. Genişletmek için tıkla... envanteri nasıl herkse açık yaparım
ein3kl dedi: Yeni bir takas kodu ekleyin, envanterin herkese açık olduğundan emin olun tekrardan deneyin. Genişletmek için tıkla... envanteri nasıl herkse açık yaparım
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.787 Çözümler 17 10 Ocak 2025 #7 kadirsen0606 dedi: envanteri nasıl herkse açık yaparım Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Steam Profili Gizliliği help.steampowered.com
kadirsen0606 dedi: envanteri nasıl herkse açık yaparım Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Steam Profili Gizliliği help.steampowered.com