Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Merhabalar, benim aklıma takılan bir soru var. Windows 7 kurmak istiyorum bazı nedenlerden dolayı ama ürün anahtarım yok. Kendi sitesinden indirsem Download Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK) from Official Microsoft Download Center: Yani buradan ürün anahtarı sorar mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Merhabalar, benim aklıma takılan bir soru var. Windows 7 kurmak istiyorum bazı nedenlerden dolayı ama ürün anahtarım yok. Kendi sitesinden indirsem Download Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK) from Official Microsoft Download Center: Yani buradan ürün anahtarı sorar mı acaba?
A Akiran Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 176 Makaleler 1 13 Aralık 2020 #2 Paylaşmış olduğunuz link Windows 7 kurmuyor. Mevcut Windows 7 sürümünü yükseltiyor. Ayrıca Windows 7 kurulum sırasında ürün anahtarı istemiyor.
Paylaşmış olduğunuz link Windows 7 kurmuyor. Mevcut Windows 7 sürümünü yükseltiyor. Ayrıca Windows 7 kurulum sırasında ürün anahtarı istemiyor.
BROLVE972 Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Windows 7 Ultimate 64 bit iso dosyası | Technopat Sosyal burada ISO dosyası var