"Keyboard/Interface Error" Hatası

• Konuyu başlatan nqqk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 4.589

nqqk

Decapat
Asus P5G41T-M LX anakart, Pentium 4 3.00GHz işlemci, 8GB RAM, GTX 750Ti ekran kartım var. Böyle bir hata veriyor yardım eder misiniz?
NOT:BIOS girme tuşlarına basıyorum açılmıyor. Aldığım kişi BIOS güncel değil demişti güncel BIOS flashımda var.

IMG_20190329_161106.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet denedim işlemcinin takılacağı yerde 2 tane tırnak bozuk acaba ondan dolayı olabilir mi?
Bir de HDD hangi SATA girişine takılır?
İşlemci tırnağı dediğiniz pinler ise ondan kaynaklı bir sorunda buraya geleceğini sanmıyorum sistemin. Sadece tek disk kullanıyorsanız fark etmez. Ama SATA 1 portuna takılır normalde.

İşlemci tırnağı dediğiniz pinler ise ondan kaynaklı bir sorunda buraya geleceğini sanmıyorum sistemin. Sadece tek disk kullanıyorsanız fark etmez. Ama SATA 1 portuna takılır normalde.
SATA 1'e takılı sebebi ne olabilir acaba?

Klavye hariç her şeyi çıkarıp açmayı dener misin?
Olmazsa klavyeyi de çıkar. Hata verirse yine her şeyi çıkar ve farklı bir klavye dene.
Hangi tuşa basayım?
Klavye hariç her şeyi çıkarıp açmayı dener misin?
Olmazsa klavyeyi de çıkar. Hata verirse yine her şeyi çıkar ve farklı bir klavye dene.
Klavyenin ışıkları falan yanıyo çalışıyor yani.

USB Device Over Current Status Detected diyor. USB portlarında aşırı voltaj var hatası. Bunun birden çok sebebi olabilir.
  • Kasa önü portları için anakarta bağlı olan kabloyu söküp dene. Kasada USB portlarında kısa devre olabilir.
  • Klavye arızalı ise de kısa devre sorunu yapıyor olabilir. Başka bir klavye ile dene.
  • Anakartın çok eski, USB portlarının arkasındaki devrelerde arıza olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı