A ardapasha Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 130 ana puding tuş kapa seti çift katman pbt abs enjeksiyon - Temu Türkiye OEM keycap olduğu yazıyor Aula F75 Cherry diye biliyorum ama bazıları OEM'in de Aula'ya olduğunu söylüyor sizce uyar mı?
130 ana puding tuş kapa seti çift katman pbt abs enjeksiyon - Temu Türkiye OEM keycap olduğu yazıyor Aula F75 Cherry diye biliyorum ama bazıları OEM'in de Aula'ya olduğunu söylüyor sizce uyar mı?
Çözüm Mustafa.Kaan 17 Haziran 2025 Montajda sorun yok, uyar ancak tuş yükseklikleri farklı onu bilmen gerekir.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.699 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 Montajda sorun yok, uyar ancak tuş yükseklikleri farklı onu bilmen gerekir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS A ardapasha Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Montajda sorun yok, uyar ancak tuş yükseklikleri farklı onu bilmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yükseklikle ilgili sıkıntım yok alacağım. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Montajda sorun yok, uyar ancak tuş yükseklikleri farklı onu bilmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yükseklikle ilgili sıkıntım yok alacağım.