Keycap önerisi

Bütçe
200-400

Ayazu

Hectopat
Konu başlığında da yazdığı gibi keycap almak istiyorum (Türkiye de satılmak zorunda değil) ve sadece boşluk, Z, X tuşlarını almak istiyorum ama klavyeme neye göre almalıyım bilmiyorum. Neye dikkat etmeliyim?
Örneğin bir ilanda "Compatible with Cherry switches and clones." yazıyor sadece cherry switchlerde mi kullanabilirim?

Tavsiye vermeyeceğim. Neredeyse bütün mekanik klavyeler MX (+) uçlu keycaplere uyumludur. Cherry'de olsa Gateron'da olsa Kailh'de olsa Outemu'da olsa fark etmez.

Tavsiye vermeyeceğim. Neredeyse bütün mekanik klavyeler MX (+) uçlu keycaplere uyumludur. Cherry'de olsa Gateron'da olsa Kailh'de olsa Outemu'da olsa fark etmez.

Yani sadece bu şekilde olması yeterli mi?

Peki hocam, normalde Gamepower Overlord almak istiyordum ama REDRAGON daha fazla önerilmişti ve o markadan almaya karar verdim(REDRAGON K568) ama o klavyenin switchleri sizin söylediğinizden biraz farklı acaba buna söylediğiniz keycapler oluyor mu?

Evet uyumlu. Ortada "+" işareti olması yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…