Kiba55555 Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 185 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7-6800H Rtx 3050 ti 16 GB DDR5 4800MHZ ram Cinsiyet Erkek Dün 16:33 #1 Türkçe keycap almak istiyorum. ABS harici pudding olmayan onerdiginiz keycap varsa beklerim.
Atakan_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.093 Çözümler 4 Dün 16:43 #2 GameRaider Cherry Double Shot Mavi Keycap Set Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
Kiba55555 Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 185 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7-6800H Rtx 3050 ti 16 GB DDR5 4800MHZ ram Cinsiyet Erkek Dün 16:44 #3 Atakan_1 dedi: GameRaider Cherry Double Shot Mavi Keycap Set Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı Genişletmek için tıkla... Double shotlar ışık geçiriyor mu ben geçirmiyor diye biliyorum. Az da olsa ışık geçiren lazım.
Atakan_1 dedi: GameRaider Cherry Double Shot Mavi Keycap Set Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı Genişletmek için tıkla... Double shotlar ışık geçiriyor mu ben geçirmiyor diye biliyorum. Az da olsa ışık geçiren lazım.
asahesdeath Picopat Katılım 26 Ocak 2026 Mesajlar 868 Yer From Heaven Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek profeyşinıl cs pileyır Dün 16:46 #4 Kiba55555 dedi: Double shotlar ışık geçiriyor mu ben geçirmiyor diye biliyorum. Az da olsa ışık geçiren lazım. Genişletmek için tıkla... GameRaider Cherry Single Shot PC Keycap Set Cherry profil ise uzun süreli kullanımda konforu korurken, oyun sırasında hızlı tuş geçişlerini destekleyen dengeli bir his sunar. www.gaming.gen.tr
Kiba55555 dedi: Double shotlar ışık geçiriyor mu ben geçirmiyor diye biliyorum. Az da olsa ışık geçiren lazım. Genişletmek için tıkla... GameRaider Cherry Single Shot PC Keycap Set Cherry profil ise uzun süreli kullanımda konforu korurken, oyun sırasında hızlı tuş geçişlerini destekleyen dengeli bir his sunar. www.gaming.gen.tr
Atakan_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.093 Çözümler 4 Dün 16:46 #5 Sikakeyb Prism Shine-Through PBT Tuş Takımı ışık geçiren pbt bir tek bunu biliyorum ama şuan stoğu yok. GameRaider Cherry Single Shot PC Keycap Set bu da heryerinden ışık geçirir ama pbt değil pc. Sarı sitede falan bulabilirsiniz belki ışık geçiren.
Sikakeyb Prism Shine-Through PBT Tuş Takımı ışık geçiren pbt bir tek bunu biliyorum ama şuan stoğu yok. GameRaider Cherry Single Shot PC Keycap Set bu da heryerinden ışık geçirir ama pbt değil pc. Sarı sitede falan bulabilirsiniz belki ışık geçiren.