Keycap'in Apex Pro klavyeye uyumluluğu nasıl anlaşılır?

houl

Hectopat
Yer
Eskişehir/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Grafik Tasarımcı
Selam arkadaşlar, Apex Pro klavye sipariş ettim ve şimdi üstünde birkaç yeri değişmek için beyaz keycap arıyorum. SteelSeries'in Prismcaps'lerini almak istemiyorum hem alt kısımlarının şeffaflığı hem de 900 lira açıkçası sadece tuşlar için fazla geldi. İnternet üzerinde hangi tuş takımının klavyeme uyacağını nasıl anlarım? Omnipoint diye bir Switch var içinde, hangi keycapler uyumlu olur ve rahatça kullanabilirim? Tek kriterim tuş takımının tamamen beyaz olup harflerin RGB LED'i geçirmesi. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MX switch tipini destekleyen herhangi bir keycaps alabilirsiniz. Space, shift, enter gibi spesifik tuşların ölçüleri uyumlu olduğu sürece takabilirsiniz. En uyumsuz olabilecek tuş space olur, o da Apex Pro'da 6,25U boyunda. Ona göre alabilirsiniz.

Çok teşekkürler hocam, önereceğiniz uyumlu beyaz bir keycap var mıdır peki? Çok güzel olur bir öneride bulunursanız

Çok teşekkürler hocam, önereceğiniz uyumlu beyaz bir keycap var mıdır peki? Çok güzel olur bir öneride bulunursanız
Para verip farklı bir keycaps alınacaksa pudding ya da side-printed olmalı diye düşünüyorum ben ama siz beğenmediğinizi söylemişsiniz. RGB'nin etkisini oldukça arttırıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygun fiyatlı ve kaliteli pudding keycaps olarak:

Side-printed keycaps olarak:

İlla üstünde yazacak diyorsanız da PBT plastik olarak aratınca bulamadım ama bunları beğenmezseniz detaylı bakayım.

Hocam TR sitelerinden bir şey atarsanız çok iyi olur. İstediğim gibi bulamazsam pudding de alabilirim yeter ki beyaz ve apex pro uyumlu olsun

Hocam TR sitelerinden bir şey atarsanız çok iyi olur. İstediğim gibi bulamazsam pudding de alabilirim yeter ki beyaz ve apex pro uyumlu olsun
Türkiye'de Steelseries ve HyperX dışında satılan marka yok. Alacaksanız bunu alabilirsiniz ancak bunda da kutunun yanında gözüktüğü kadarıyla küçük enter yok. Aliexpress ya da Amazon'dan almalısınız.

https://www.amazon.com.tr/Benoon-aydınlatmalı-Doubleshot-bilgisayar-aksesuarları/dp/B08HMNLGMH/ref=sr_1_26?adgrpid=119618595323&hvadid=599798404070&hvdev=c&hvlocphy=1012776&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=15811237237819049473&hvtargid=kwd-424828165436&hydadcr=5567_2323012&keywords=pudding%2Bkeycaps&qid=1691270175&sr=8-26&th=1 Hocam bu nasıl? Cherry Mx yazıyor uyumlu olur mu? Klavyede büyük Enter var bu arada

bunu buldum bir de https://www.amazon.com.tr/Sytaun-Kapakları-Mekanik-Takımı-Kapağı/dp/B08PD75HKC/ref=sr_1_10?adgrpid=119618595323&hvadid=599798404070&hvdev=c&hvlocphy=1012776&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=15811237237819049473&hvtargid=kwd-424828165436&hydadcr=5567_2323012&keywords=pudding%2Bkeycaps&qid=1691270175&sr=8-10&th=1

Hocam bu nasıl? Cherry Mx yazıyor uyumlu olur mu? Klavyede büyük Enter var bu arada
Klavyenizde büyük enter varsa yukarıda attığım link'ten prismcaps'i alıp geçin. Plastiği ne olduğu belli olmayan Çin ürünü iki attığınız da.

Klavyenizde büyük enter varsa yukarıda attığım link'ten prismcaps'i alıp geçin. Plastiği ne olduğu belli olmayan Çin ürünü iki attığınız da.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bu site güvenilirdir değil mi? Diğer her yerden ucuza satıyorlar bir sebebi var mıdır

Tamamdır hocam teşekkür ederim bu site güvenilirdir değil mi? Diğer her yerden ucuza satıyorlar bir sebebi var mıdır
Nepal Bilişim farklı alışveriş sitelerinde satıcıyken yaptığım alışverişlerinde bir sorun yaşamadım. Kendi siteleri de güvenilirdir herhalde. Ürünün normal fiyatı bu, Amazon da 529'a satıyor ancak beyaz stoğu yok. Diğer satıcılar dolar fiyatına göre de biraz abartmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…