rozeb
Decapat
Daha fazla
Bir havlu ile kurulayın hafifçe eğer aceleniz var ise kulak çubuğu da kullananilirsiniz veya saç kurutma makinesini çok işi vermeyecek şekilde uzaktan yavaşça kurulayın. Aceleniz yok ise bir kenrar koyun kendi kendine kurusun.Merhaba. Bugün klavyemi temizledim ve tuşları tek tek silmek yerine bir kabın içinde hızlıca yıkadım. Tuşların içinin su olacağı o an aklıma gelmedi. Tuşların içini nasıl hızlıca Kurtulabilirim? Saç kurutma makinesi ise yarar mı?
Eki Görüntüle 1758453
Yarar. Bir havlunun üstüne koyun piknik sepeti tarzı dört tarafından tutarak üstü doğru çekin.Yani 4 tarafıda üstten beri aynı anda tutcan.Sonra ucuna saç kurutma makinasını sok içeride sürekli sıcak hava dönsün.Merhaba. Bugün klavyemi temizledim ve tuşları tek tek silmek yerine bir kabın içinde hızlıca yıkadım. Tuşların içinin su olacağı o an aklıma gelmedi. Tuşların içini nasıl hızlıca Kurtulabilirim? Saç kurutma makinesi ise yarar mı?
Eki Görüntüle 1758453
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.