Keycaps nasıl kurutulur?

rozeb

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün klavyemi temizledim ve tuşları tek tek silmek yerine bir kabın içinde hızlıca yıkadım. Tuşların içinin su olacağı o an aklıma gelmedi. Tuşların içini nasıl hızlıca Kurtulabilirim? Saç kurutma makinesi ise yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok sicak/yakin tutmadiginiz surece olur diye dusunuyorum, emin degilim deneyin isterseniz.

Saç kurutma makinesinde kurutmayın, yüksek ısıdan dolayı zarar gelme ihtimali var. En iyi bir havlunun içerisine sarıp hafif ılık bir yerde bekletmek.

Bir havlu ile kurulayın hafifçe eğer aceleniz var ise kulak çubuğu da kullananilirsiniz veya saç kurutma makinesini çok işi vermeyecek şekilde uzaktan yavaşça kurulayın. Aceleniz yok ise bir kenrar koyun kendi kendine kurusun.

Kulak çubuğu kullanabilirsiniz, kulak çubuğu oraya girmiyorsa kürdanın ucuna doğru etrafını peçeteyle sarıp kürdanın ucu yardımıyla kurutabilirsiniz (bunu yaparken dikkatli olun). Yine de ters çevirip altına havlu koyup bir gün beklemenizi tavsiye ederim.

Yarar. Bir havlunun üstüne koyun piknik sepeti tarzı dört tarafından tutarak üstü doğru çekin.Yani 4 tarafıda üstten beri aynı anda tutcan.Sonra ucuna saç kurutma makinasını sok içeride sürekli sıcak hava dönsün.

Cevaplar için teşekkürler. Odanın bir kosesinde havlu ustunde duruyorlar. İci damla damla olduğu için kuruması uzun sürerebilir diye düşündüm. Sabaha kadar böyle bırakacağım. Yine ıslak olursa saç kurutma makinesini denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…