Keycaps önerisi

VinZaeL

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle selamlar, su an HyperX alloy Origins kullanıyorum fakat W tusu yerinden cikti. Geri taktigimda ise oynama oluyor. Icine baktigim zaman icindeki Switch yerin kirildigini gordum. O yuzden keycaps almayi dusunuyorum. Alacagim herhangi keycaps uyumlu olur mu yoksa onerebileceginiz keycaps var mi fazla pahali olmayacak sekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Uyar mı bilmiyorum.

Oncelikle dostlar belirtmeyi unutmusum. Yurt dışında yasiyorum. O yuzden İtopya gibi magazalardan alisveris yapamam. Onuda gectim sadece W tusu icin Full keycaps almayi dogru bulmuyorum. O yuzden sadece WASD tuslarinin oldugu keycapsler ariyorum. Sunun gibi bir keycaps dusunuyorum ama uygun olur mu hiçbir bilgim yok bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim. Amazon.com: Sara-u 9 Keys PBT Backlit Keycaps WASD/ESC/Direction Cherry MX Keycaps With Key Cap Puller For MX Switches Backlit Mechanical Gaming Keyboard : Video Games

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı