Keycaps tercihi nasıl olmalı?

Burakkslk

Decapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
RX 6700 XT
16 RAM
Asus TUF AMD B550
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller herkese.
Elimde Gamepower Warlock modeli klavye var.
Yeni klavye almaya kalksam HP Omen var en ucuz 1.200 civarıydı en son o da. Ben de dedim ki gideyim keycaps alayım AliExpress'ten.
Outemu switches miş bu kardeşimiz, ona göre alacağım ama özellikle bu ismi açıklamasında veren 1 satıcı buldum sadece.
Aba buna göre üretim mi yok, yoksa hepsi olur mekanik olması yeterli mi klavyenin?

Bunlar olur mu benim klavyeme?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyenin mekanik olması yeterli. Her keycap aynıdır. Alacaksan da PBT al daha kaliteli.

Tuşların ingilizce olduğunu unutma.
1 haftadır geceli gündüzlü arıyorum şu cevabı.
Şuan yanımda olsan elini öperim o derece.
Direkt getirip tuşları taksan bu kadar mutlu olmazdım 😂
Sağ olasın valla.
Bu Aliexpress'teki de pbt diyordu zaten onu sipariş ederim

Her switch her keycapse uymaz, genel olarak uyar ama istisnalar da mevcut. Mesala Kailh Box switchler her keycapse uymuyor diye biliyorum. Fakat Outemunun normal yapısı var ve çoğu keycapse uyar.

Ama bence pişman olursunuz, klavyede sesi, kaliteyi değiştiren sadece keycaps değildir. Zaten attığınız keycapslerde kaliteli değil. Çok bir şey beklemeden alın.

Her switch her keycapse uymaz, genel olarak uyar ama istisnalar da mevcut. Mesala Kailh Box switchler her keycapse uymuyor diye biliyorum. Fakat Outemunun normal yapısı var ve çoğu keycapse uyar.

Ama bence pişman olursunuz, klavyede sesi, kaliteyi değiştiren sadece keycaps değildir. Zaten attığınız keycapslerde kaliteli değil. Çok bir şey beklemeden alın.

Kardeşim bu klavye switch tipi cherry mx'miş sanırım.
Bunun hakkında bilgin var mı, bu da outemun gibi uygun olur mu Keycaps'lere?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı