Keycaps ve klavye uyumu nasıl anlaşılır?

Bütçe
3000

Darkpasse

Kilopat
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Sevgilim için bir hediye klavye oluşturmaya çalışıyorum. Temu üzerinden keycaps şiparişi verdim fakat sorun şu an tuş takımının yükseklikleri ile alacağım klavyenin yüksekliğini bir türlü tam olarak anlayamadım.

Hepsinin altında genelde Cherry MX anahtarla uyumludur yazıyor. Şunu anlamaya çalışıyorum standart klavye alsam taktığım zaman uygun olacaklar mı?
Ürün linklerini atıyorum kontrol edip ona uygun bir klavye önerme şansınız var mıdır? Veya bana bu olayı açıklar mısınız? (klavyem için bütçe 3kya kadar rahat çıkabilir tercihen beyaz olması %60 yerine %80 olması. )
Keycaps 4lü pati
4'lü Kedi F5-F6-F7-F8
Yön Tuşları için
F9-F10-F11-F12 Tuşları için
Geri kalan kısımlar için öneriniz varsa alabilirim keycaps. Kedi temalı veya Valorant tarzı uygun olacaktır.
Profil tipleri linklerde açıklamalarda yazıyor ben genel olarak Cherry standartına uyuyor diye resmini attım.
Tam olarak set almak istedim daha çok elle tek tek seçmeli yapmak daha hoş olacağını düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…