Zurenc Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Merhaba iyi günler. ATK RS7 Pro için keycaps satın aldım, linki aşağıda. Klavyem ile uyumlu mu, ekstra bir şeye bakmam gerekiyor mu? EVA 01 00 02 08 PBT Pudding Keycaps OEM Profile Big Set Dye-Sub Key Caps For Mechanical Keyboard Wooting Hi75 Leobog - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Merhaba iyi günler. ATK RS7 Pro için keycaps satın aldım, linki aşağıda. Klavyem ile uyumlu mu, ekstra bir şeye bakmam gerekiyor mu? EVA 01 00 02 08 PBT Pudding Keycaps OEM Profile Big Set Dye-Sub Key Caps For Mechanical Keyboard Wooting Hi75 Leobog - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Kasım 2024 #2 Uyumlu. Zaten bütün keycapler standart şekilde üretiliyor. Sadece mekanik ve mekanik olmayan klavyelerin keycapleri farklı.
Uyumlu. Zaten bütün keycapler standart şekilde üretiliyor. Sadece mekanik ve mekanik olmayan klavyelerin keycapleri farklı.
Zurenc Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #3 hadwiger dedi: Uyumlu. Zaten bütün keycapler standart şekilde üretiliyor. Sadece mekanik ve mekanik olmayan klavyelerin keycapleri farklı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Bir kaç keycaps yorumunda klavyeme uymadı gibi şeyler görüp korkmuştum o yüzden sorayım dedim onların durum farklıymış demekki teşekkürler.
hadwiger dedi: Uyumlu. Zaten bütün keycapler standart şekilde üretiliyor. Sadece mekanik ve mekanik olmayan klavyelerin keycapleri farklı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Bir kaç keycaps yorumunda klavyeme uymadı gibi şeyler görüp korkmuştum o yüzden sorayım dedim onların durum farklıymış demekki teşekkürler.