Keycapsler ne kadar eder?

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yazın AliExpress indirimlerinden 1-2 hafta önce E-YOOSO Z686 almıştım fakat keycapsleri AliExpress'teki gibi beyaz değil açık mavi beyaz karışımılar. Bu keycapsleri kaça satabilirim?
Keycapslerin malzemesi PBT.

1741722840343.png

1741722834043.png

Merhaba. Yazın AliExpress indirimlerinden 1-2 hafta önce E-YOOSO Z686 almıştım fakat keycapsleri AliExpress'teki gibi beyaz değil açık mavi beyaz karışımılar. Bu keycapsleri kaça satabilirim?

Eki Görüntüle 2443496

Eki Görüntüle 2443495

Diğer forumda cevaplamıştım hocam. Tuş sayısı az olması bir yana çok satılan ürünler de değil ikinci elde. 450-600 arası fiyatta satabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2443496

Eki Görüntüle 2443495
onu satıp temudan 400e cherry profil keycaps alın bence geri dönüşleri falan çok fazla bu arada tuşlar 400-500 liraya gider

Hocam iade etmemin sebebi nedir acaba? Daha gelmediler bile.

Çok pardon yanlış anlamışım, ben şu en son fotoğrafını attığınız klavye tuşlarını alıp 1. fotoğraftakinin geldiğini sandım pardon, aldıysan iadeye gerek yok zaten 1,5 ay daha uğraştırmayalım seni tabii ek olarak almak istiyorsan Temu'den keycaps önerebilirim sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı