bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.831 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 5 Eylül 2023 #11 KeReM BeY dedi: Satılmaz anlamını kimse almaz manasında kullanmadım. Klavye iyi olduğu için satmılmaz dedim. Yoksa bende 1200 aldım 2 ay önce ilana girdim 1500 çok almak isteyen oldu. Siz satıp neye geçtiniz ve kaça sattınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım aldı, kullandı. O da aldığı fiyatta sattı ancak %60 olduğu için satmak istedi. Arkadaşım sattıktan sonra Fnatic miniStreak'a geçti.
KeReM BeY dedi: Satılmaz anlamını kimse almaz manasında kullanmadım. Klavye iyi olduğu için satmılmaz dedim. Yoksa bende 1200 aldım 2 ay önce ilana girdim 1500 çok almak isteyen oldu. Siz satıp neye geçtiniz ve kaça sattınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım aldı, kullandı. O da aldığı fiyatta sattı ancak %60 olduğu için satmak istedi. Arkadaşım sattıktan sonra Fnatic miniStreak'a geçti.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 5 Eylül 2023 #12 serhatcandev dedi: Arkadaşım aldı, kullandı. O da aldığı fiyatta sattı ancak %60 olduğu için satmak istedi. Arkadaşım sattıktan sonra Fnatic miniStreak'a geçti. Genişletmek için tıkla... Bende %60 almıştım. Mizar Mz60 hem siyah hem beyaz. Ancak %60 çok farklı bir tarz. Gerçekten çok zor günlerdi %80-85 en iyisi.
serhatcandev dedi: Arkadaşım aldı, kullandı. O da aldığı fiyatta sattı ancak %60 olduğu için satmak istedi. Arkadaşım sattıktan sonra Fnatic miniStreak'a geçti. Genişletmek için tıkla... Bende %60 almıştım. Mizar Mz60 hem siyah hem beyaz. Ancak %60 çok farklı bir tarz. Gerçekten çok zor günlerdi %80-85 en iyisi.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.831 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 18 Ekim 2023 #13 Atalayq dedi: Bende %60 almıştım. Mizar Mz60 hem siyah hem beyaz. Ancak %60 çok farklı bir tarz. Gerçekten çok zor günlerdi %80-85 en iyisi. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam Ben en uygun TKL düşünüyorum.
Atalayq dedi: Bende %60 almıştım. Mizar Mz60 hem siyah hem beyaz. Ancak %60 çok farklı bir tarz. Gerçekten çok zor günlerdi %80-85 en iyisi. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam Ben en uygun TKL düşünüyorum.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.130 Makaleler 3 Çözümler 61 18 Ekim 2023 #14 Öne çıkarıldı galiba bu konu çok eskiydi, klavye hala elinizde mi?
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 20 Ekim 2023 #15 SiyahPassat dedi: Öne çıkarıldı galiba bu konu çok eskiydi, klavye hala elinizde mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Hala mevcut ürün.
SiyahPassat dedi: Öne çıkarıldı galiba bu konu çok eskiydi, klavye hala elinizde mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Hala mevcut ürün.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 20 Ekim 2023 #16 serhatcandev dedi: GAMAKAY MK61 Yellow Switch ile takas yapıp üstüne kaç lira istersin? Genişletmek için tıkla... Neden takas etmek istiyorsun hocam o ürünü? Memnun değil misin?
serhatcandev dedi: GAMAKAY MK61 Yellow Switch ile takas yapıp üstüne kaç lira istersin? Genişletmek için tıkla... Neden takas etmek istiyorsun hocam o ürünü? Memnun değil misin?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.831 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 24 Kasım 2023 #17 lyforeid dedi: Neden takas etmek istiyorsun hocam o ürünü? Memnun değil misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımındı. %60 olduğu için bir süre sonra sıkıldı kombinasyon uygulamaktan.
lyforeid dedi: Neden takas etmek istiyorsun hocam o ürünü? Memnun değil misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımındı. %60 olduğu için bir süre sonra sıkıldı kombinasyon uygulamaktan.