snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 20 Ağustos 2020 #11 trknklrtr2 dedi: hocam yanlış anlama şuan bizzat muavinlik yapıyorum yerinizde olsam kaptanların yanına giderim ordaki basamaklara otururum muhabbeti ilerletirseniz bir iskender yersiniz ve zevkli olur Genişletmek için tıkla... Süper taktik yalnız.
trknklrtr2 dedi: hocam yanlış anlama şuan bizzat muavinlik yapıyorum yerinizde olsam kaptanların yanına giderim ordaki basamaklara otururum muhabbeti ilerletirseniz bir iskender yersiniz ve zevkli olur Genişletmek için tıkla... Süper taktik yalnız.
isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #12 334155 dedi: Cam kenarına oturup müzik dinliyorsun. Mola yerinde durup çay içtin mi, tamamdır. Genişletmek için tıkla... ve cam titriyor ketfin kaçıyor
334155 dedi: Cam kenarına oturup müzik dinliyorsun. Mola yerinde durup çay içtin mi, tamamdır. Genişletmek için tıkla... ve cam titriyor ketfin kaçıyor
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 20 Ağustos 2020 #13 isomiso4856 dedi: ve cam titriyor ketfin kaçıyor Genişletmek için tıkla... Otobüs büyük ve yol düzgünse titremez, niye titresin?
isomiso4856 dedi: ve cam titriyor ketfin kaçıyor Genişletmek için tıkla... Otobüs büyük ve yol düzgünse titremez, niye titresin?
T trknklrtr2 Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #14 snrkaan dedi: Süper taktik yalnız. Genişletmek için tıkla... tabi lan
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 20 Ağustos 2020 #15 Muavinden kahve iste ve yolu izleyerek müzik dinle.
T trknklrtr2 Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #16 Az001 dedi: Bazı otobüslerin ekranı oluyor. Ben adapazarına giderken ekrana flashımı bağlayıp film izlemiştim Genişletmek için tıkla... bide hani firma ile gidiyorsunuz yolculuk nerden nereye ? Clarence Morrow dedi: Muavinden kahve iste ve yolu izleyerek müzik dinle. Genişletmek için tıkla... sıcak ikram yasak
Az001 dedi: Bazı otobüslerin ekranı oluyor. Ben adapazarına giderken ekrana flashımı bağlayıp film izlemiştim Genişletmek için tıkla... bide hani firma ile gidiyorsunuz yolculuk nerden nereye ? Clarence Morrow dedi: Muavinden kahve iste ve yolu izleyerek müzik dinle. Genişletmek için tıkla... sıcak ikram yasak
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 20 Ağustos 2020 #17 trknklrtr2 dedi: Bir de hani firma ile gidiyorsunuz yolculuk nereden nereye? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ki vallahi otobüs firmasını. İstanbul-adapazarı na gitmiştik. 3-4 sene oldu nereden baksan hatırlamıyorum.
trknklrtr2 dedi: Bir de hani firma ile gidiyorsunuz yolculuk nereden nereye? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ki vallahi otobüs firmasını. İstanbul-adapazarı na gitmiştik. 3-4 sene oldu nereden baksan hatırlamıyorum.
KullanılmayanHesap Picopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 20 Ağustos 2020 #18 trknklrtr2 dedi: bide hani firma ile gidiyorsunuz yolculuk nerden nereye ? Genişletmek için tıkla... Denizli - Antalya Pamukkale Turizm trknklrtr2 dedi: sıcak ikram yasak Genişletmek için tıkla... Hangi firmada çalışıyorsunuz?
trknklrtr2 dedi: bide hani firma ile gidiyorsunuz yolculuk nerden nereye ? Genişletmek için tıkla... Denizli - Antalya Pamukkale Turizm trknklrtr2 dedi: sıcak ikram yasak Genişletmek için tıkla... Hangi firmada çalışıyorsunuz?