D Dilan3553 Centipat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 27 Ekim 2022 #1 Merhaba, forumda tanıştığım birisinden Discord'dan Kaspersky ayarlarını paylaşmasını istedim. Bana böyle bir dosya atıp keyloger olduğunu söyleyip engelledi. Ne yapmalıyım? Kaspersky ile tarattım bir şey bulamadı.
Merhaba, forumda tanıştığım birisinden Discord'dan Kaspersky ayarlarını paylaşmasını istedim. Bana böyle bir dosya atıp keyloger olduğunu söyleyip engelledi. Ne yapmalıyım? Kaspersky ile tarattım bir şey bulamadı.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ekim 2022 #2 Dosya exe mi yoksa bat mı? Windows Defender açıksa %80 engellemiştir.
D Dilan3553 Centipat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 27 Ekim 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Dosya exe mi yoksa bat mı? Windows Defender açıksa %80 engellemiştir. Genişletmek için tıkla... Bat dosyasıydı ama şuan explorer %100 RAM kullanıyor.
Linux Kaymak dedi: Dosya exe mi yoksa bat mı? Windows Defender açıksa %80 engellemiştir. Genişletmek için tıkla... Bat dosyasıydı ama şuan explorer %100 RAM kullanıyor.
5 518815 Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 438 Çözümler 3 27 Ekim 2022 #4 https://notepad-plus-plus.org/downloads/ notepad++ indir BAT uzantılı dosyayı notepad ile aç bakalım neler var içerisinde ekran görüntüsü atmayı unutma.
https://notepad-plus-plus.org/downloads/ notepad++ indir BAT uzantılı dosyayı notepad ile aç bakalım neler var içerisinde ekran görüntüsü atmayı unutma.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ekim 2022 #5 Dilan3553 dedi: Bat dosyasıydı ama şuan explorer %100 RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... BAT dosyasi ise kodu atar mısınız süprizbozan halinde. Trollemiş olabilir. 518815 dedi: https://notepad-plus-plus.org/downloads/ notepad++ indir BAT uzantılı dosyayı notepad ile aç bakalım neler var içerisinde ekran görüntüsü atmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Notpad++'a ne gerek var? Not Defteri ile aç.
Dilan3553 dedi: Bat dosyasıydı ama şuan explorer %100 RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... BAT dosyasi ise kodu atar mısınız süprizbozan halinde. Trollemiş olabilir. 518815 dedi: https://notepad-plus-plus.org/downloads/ notepad++ indir BAT uzantılı dosyayı notepad ile aç bakalım neler var içerisinde ekran görüntüsü atmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Notpad++'a ne gerek var? Not Defteri ile aç.
piwi Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 27 Ekim 2022 #6 Eğer trollse "ben ali güngör" yazıp geri yollayın.
5 518815 Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 438 Çözümler 3 27 Ekim 2022 #7 @Linux Kaymak içi rahat etsin başka programla açarak mevzu bu. Bilgisayarın kendi programıyla açtım bir şey oldu mu diye düşünmesin
@Linux Kaymak içi rahat etsin başka programla açarak mevzu bu. Bilgisayarın kendi programıyla açtım bir şey oldu mu diye düşünmesin
D Dilan3553 Centipat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 27 Ekim 2022 #8 Linux Kaymak dedi: BAT dosyasi ise kodu atar mısınız süprizbozan halinde. Trollemiş olabilir. Notpad++'a ne gerek var? Not Defteri ile aç. Genişletmek için tıkla... Çok uzun karışık harf ve simgelerden oluşan yazılar var yapıştırınca donuyor.
Linux Kaymak dedi: BAT dosyasi ise kodu atar mısınız süprizbozan halinde. Trollemiş olabilir. Notpad++'a ne gerek var? Not Defteri ile aç. Genişletmek için tıkla... Çok uzun karışık harf ve simgelerden oluşan yazılar var yapıştırınca donuyor.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 27 Ekim 2022 #9 Dilan3553 dedi: Çok uzun karışık harf ve simgelerden oluşan yazılar var yapıştırınca donuyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü alır mısınız?
Dilan3553 dedi: Çok uzun karışık harf ve simgelerden oluşan yazılar var yapıştırınca donuyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü alır mısınız?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ekim 2022 #10 Dilan3553 dedi: Çok uzun karışık harf ve simgelerden oluşan yazılar var yapıştırınca donuyor. Genişletmek için tıkla... VT'ye taratin diyeceğim yaptığım bat virüsünü 0 virüs olarak algiliyor. Üstelik keylogger yediginizi nereden anladınız?
Dilan3553 dedi: Çok uzun karışık harf ve simgelerden oluşan yazılar var yapıştırınca donuyor. Genişletmek için tıkla... VT'ye taratin diyeceğim yaptığım bat virüsünü 0 virüs olarak algiliyor. Üstelik keylogger yediginizi nereden anladınız?