Keylogger gönderilen bir cihazda basılan tuşlar nasıl görülür?

bartubhtyr

Decapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Deneme olarak bir keylogger programı hazırladım Python üzerinden çok detaylı değil. Ben bu programı kendi telefonuma gönderdikten sonra kendi bilgisayarımdan nasıl görebilirim, bilgisayardan telefona atacağım.
Not: Kendi cihazlarım üzerinde deniyorum yasa dışı bir şey yapmıyorum.

Keylogger bir şekilde veri iletimi yapmalı, bu da yaptığınız programın içinde olmalı zaten. Veri iletimi sistemi kurmadan nasıl yaptınız daha doğrusu ne yaptınız anlamadım. Bazı keyloggerler belirli aralıklarla mail üzerinden veri gönderir mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Deneme olarak bir keylogger programı hazırladım Python üzerinden çok detaylı değil. Ben bu programı kendi telefonuma gönderdikten sonra kendi bilgisayarımdan nasıl görebilirim, bilgisayardan telefona atacağım.
Not: Kendi cihazlarım üzerinde deniyorum yasa dışı bir şey yapmıyorum.

İnternette rehberler var. Bu işlere çok girmedim fakat internette rehberler mevcut.

Bunlardan yararlanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için teşekkür ederim yasak mı bilmiyorum fakat Online ders alıyorum orada keyloggerlar hakkında bilgi veriliyordu bende kendime bir keylogger yaptım ve bunu telefonuma attıktan sonra nasıl fark edebileceğimi görmek istedim birisi telefonuma keylogger atsa nasıl fark ederim diye böyle bir çalışma yaptım biliyorum internette bir sürü bunun hakkında video var fakat kendim öğrenmek istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı