Keylogger İçin Program Önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Bilgisayarımda Keylogger olduğundan şüphe ediyorum. Bana önerebileceğiniz etkili ve ücretsiz bir Anti Keylogger programı var mı?

Gereksiz mesaj: Güvenlik bölümünde alternatif bir çözüm sunmadan veya formatsız çözülemeyecek bir durum yokken format önermek yasaktır.
Format atmanızı tavsiye ederim.

Bilgisayarımda Keylogger olduğundan şüphe ediyorum. Bana önerebileceğiniz etkili ve ücretsiz bir Anti Keylogger programı var mı?
Antimalwarebytes, Kaspersky, Windows Defender(bilgisayarımdaki trojanı tek Defender buldu.)
Format atıp içini rahatlatabilirsin.

Format atmanızı tavsiye ederim.

Doğru kesinlikle format atmalısınız, virüs BIOS'a sızdıysa yandınız bu arada PC'de yavaşlama var mı? Eğer BIOS'a bulaştıysa 100TL'yi gözden çıkarın.

Şuan yok. Geçen kredi kartımdan para harcaması yapılmış. Keylogger değil muhtemelen ama emin olmak için bilgisayarıma format atmadan bu işi çözmek istiyorum.

Şuan yok. Geçen kredi kartımdan para harcaması yapılmış. Keylogger değil muhtemelen ama emin olmak için bilgisayarıma format atmadan bu işi çözmek istiyorum.
Arkadaşlar tavsiye edebileceklerimi yazmış. Umarım virüs BIOS'a sızmamıştır eğer sızdıyse formatla bile kurtulamazsınız. Gelişmeleri paylaşmaya devam ederseniz sevinirim yani merakta kalmayalım

Arkadaşlar tavsiye edebileceklerimi yazmış. Umarım virüs BIOS'a sızmamıştır eğer sızdıyse formatla bile kurtulamazsınız. Gelişmeleri paylaşmaya devam ederseniz sevinirim yani merakta kalmayalım
Zemana denedim sorun çıkmadı. Farklı bir durum söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…