Çözüldü Keylogger nasıl tespit ederim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Weil

Hectopat
Yer
Çanakkale,Esenler
Daha fazla  
Arkadaşlar bir dosya açtım ve bilgisayar aşırı yavaşladı+arama çubuğu kilitlendi ve otomatik kendini imha etti çok acil yardım edebilir misiniz?

Çözüm
Arkadaşlar bir dosya açtım ve bilgisayar aşırı yavaşladı+arama çubuğu kilitlendi ve otomatik kendini imha etti çok acil yardım edebilir misiniz?

Emsisoft emergency kit kullanabilirsiniz. Bu tür acil durumlar için bilgisayarınızda gelişmiş bir antivirüs/mbam programları hazır olsun.
Bu programı öneririm:

Emsisoft emergency kit kullanabilirsiniz. Bu tür acil durumlar için bilgisayarınızda gelişmiş bir antivirüs/mbam programları hazır olsun.

Çözüm
Arkadaşlar yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim Malwarebytes sağ olsun virüsü silebildim iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…