N Nuwandaa Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Nostalji olsun diye şu linkteki oyunu indirdim. Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Trilogy : KONAMI : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Windows güvenliği keylogger uyarısı verdi. Dosyaları açmadan sildim. Sizce format atmama gerek var mı? Eğer gerek varsa ayarlardan usbsiz bir şekilde sıfırlasam olur mu?
Nostalji olsun diye şu linkteki oyunu indirdim. Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Trilogy : KONAMI : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Windows güvenliği keylogger uyarısı verdi. Dosyaları açmadan sildim. Sizce format atmama gerek var mı? Eğer gerek varsa ayarlardan usbsiz bir şekilde sıfırlasam olur mu?
eriyen şeker Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #2 Açmadıysan bir şey olmaz boşuna format atma.
k0zm1k Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Mayıs 2025 #3 Sıfırlama ile çözülmez. Hemen Karpersky yükleyin ve tam tarama yapın üzerine malwarbytes yükleyip tam tarama yapın. Bu işlemler sırasın da hiç bir şekilde cihazınız internete bağlı olmasın. Bunlar sonrasın da eğer ki bir şey çıkmazsa yoktur zaten.
Sıfırlama ile çözülmez. Hemen Karpersky yükleyin ve tam tarama yapın üzerine malwarbytes yükleyip tam tarama yapın. Bu işlemler sırasın da hiç bir şekilde cihazınız internete bağlı olmasın. Bunlar sonrasın da eğer ki bir şey çıkmazsa yoktur zaten.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.822 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #4 Hayır. Keyloggerı hacker anında kullanır. Çok eski keylogger olduğu için hiçbir işe yaramaz.
N Nuwandaa Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #5 internette şu komutu yazın falan demiş. netstat -an | find ":25" . cmdye yazınca 3 tane falan bir şeyler çıkıyor.
internette şu komutu yazın falan demiş. netstat -an | find ":25" . cmdye yazınca 3 tane falan bir şeyler çıkıyor.
k0zm1k Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Mayıs 2025 #6 Nuwandaa dedi: internette şu komutu yazın falan demiş. netstat -an | find ":25" . cmdye yazınca 3 tane falan bir şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Böyle dandik CMD komutları ile kimse tam bir cevaba varamaz.
Nuwandaa dedi: internette şu komutu yazın falan demiş. netstat -an | find ":25" . cmdye yazınca 3 tane falan bir şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Böyle dandik CMD komutları ile kimse tam bir cevaba varamaz.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.822 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #7 Nuwandaa dedi: internette şu komutu yazın falan demiş. netstat -an | find ":25" . cmdye yazınca 3 tane falan bir şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... CMD sıkıntı işte.
Nuwandaa dedi: internette şu komutu yazın falan demiş. netstat -an | find ":25" . cmdye yazınca 3 tane falan bir şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... CMD sıkıntı işte.