Keylogger Virüsü

Linux Kaymak

Kilopat
Makaleler
11
Yer
Ankara
Herkese merhaba, bugün bir progarm indirdim (Full yapmak için crack indirdim) ama yanlışlıka reklam a tıklamışım, bilgisayarıma bir program indi ve açtığımda hiçbir şey olmadı fakat bu progarmın simgesi video editorun simgesi değildi. Bundan şüphelenmiştim ve keylogger ile araştırma yaptım. Genellikle crack dosyalarında olurmuş. Gmail'e farklı kişiler giriyor diye şüpheleniyorum, bunu nasıl temizlerim?

MBAM ya da Kaspersky ile temizleyebilirsin.

Tarama yap Kaspersky'le falan ama Full tarama virüsse en temizi format ama diğer türlü nasıl silersin bilmiyorum. Hiçbir şifre falanda girme PC'yi kullanırken.

Önerim format, atmak istemezseniz Kaspersky ile tam tarama yapabilirsiniz.

Keylogger virüsünü format dışında pek temizleyebilen program görmedim ben. Tarama yapacaksanız bile güvenli modda yapın derim. Ya da windowsu sıfırlayın dosya kaybı yaşamazsınız. Sadece kurulu oyun ve programları tekrar kurmanız gerekir.

İyi bir antivirüs programı ile güvenli modda tam tarama yapın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bunun için Kaspersky veya Bitdefender işinizi görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…