Keylogger yemekten korkmak

467838

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Konya
Arkadaşlar bugün Avast ile ve Kaspersky ile tarama yaptım Avast 1 tehdit buldu sildim ama Windows 7 kullandığım için içim hiç rahat değil keylogger yemekten çok korkuyorum ve görev yöneticisinde de bir sürü bilmediğim işlem var sizce bu korkuyu nasıl atlatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten pop-up'lara tıklamazsanız ve korsan oyun yüklemezseniz bulaşmaz.

Her gördüğünüz linke tıklamaz, her gördüğünüz şeyi indirmezseniz sisteminize keylogger bulaşabileceğini sanmıyorum.

Her gördüğün şeye tıklama, her gördüğün şeyi de indirme. Virüs yemezsin bence. Korkman yersiz yani.

6-7 kere format attım zaten neredeyse ayda 1 format atıyorum her seferinde sorun çıkıyor.

Bu korku oldukça haklı. kimlik ve şifre isteyen yerlerde çok gezme.

Her gördüğün şeye tıklama, her gördüğün şeyi de indirme. Virüs yemezsin bence. Korkman yersiz yani.

Hiçbir şeye tıklamıyorum tarayıcılarda. Sadece Discord Technopat Twitch YouTube gibi sitelere giriyorum ama şüphelenmemin sebebi dün gördüğüm rehberi uygularken sürücüyü otomatik indir demiştim. Driver Booster gibi driver updater adında program yükledi. Hiçbir şey kurmadım o program ile ve sildim. Fakat bugün sabah bilgisayarı açtığımda CMD açılıp kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…