Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Windows 10 LTSC key aldım fakat hala teslim etmediler. Destek numaraları da kullanım dışı. Şüphelenmeye başladım.
Windows 10 LTSC key aldım fakat hala teslim etmediler. Destek numaraları da kullanım dışı. Şüphelenmeye başladım.
Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 435 Çözümler 2 1 Haziran 2024 #2 Nor0 dedi: Windows 10 LTSC key aldım fakat hala teslim etmediler. Destek numaraları da kullanım dışı. Şüphelenmeye başladım. Genişletmek için tıkla... O siteyi bilmiyorum ama ben İtemsatış'tan aldım hiçbir sorun yaşamadım
Nor0 dedi: Windows 10 LTSC key aldım fakat hala teslim etmediler. Destek numaraları da kullanım dışı. Şüphelenmeye başladım. Genişletmek için tıkla... O siteyi bilmiyorum ama ben İtemsatış'tan aldım hiçbir sorun yaşamadım
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 Ben de dün sipariş ettim. Sanal kredi kart oluşturarak ve halen dönüş gelmedi.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #4 2 gün daha bekleyin sonuç alamazsanız iletişime geçin site ile.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 atogrimers dedi: 2 gün daha bekleyin sonuç alamazsanız iletişime geçin site ile. Genişletmek için tıkla... Yolladılar biraz geç geldi ama geldi.
atogrimers dedi: 2 gün daha bekleyin sonuç alamazsanız iletişime geçin site ile. Genişletmek için tıkla... Yolladılar biraz geç geldi ama geldi.