Bediirhan Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 269 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci olmaya çalışıyorum... 12 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar keysepeti.com üzerinden OEM Windows 11 Pro key aldım 1 saat oldu dönen yok canlı desteğe bakan yok. Güncelleme keysepetine WhatsApp üzerinden yazdım. Gece atacağız dediler attılar. Elektrikleri kesilmiş o yüzdenmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Arkadaşlar keysepeti.com üzerinden OEM Windows 11 Pro key aldım 1 saat oldu dönen yok canlı desteğe bakan yok. Güncelleme keysepetine WhatsApp üzerinden yazdım. Gece atacağız dediler attılar. Elektrikleri kesilmiş o yüzdenmiş.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 12 Temmuz 2023 #2 Bediirhan dedi: Arkadaşlar keysepeti.com üzerinden OEM Windows 11 Pro key aldım. 1 saat oldu dönen yok canlı desteğe bakan yok. Benim 140 lira yandı sizinki yanmasın kullanmayın bu siteyi! Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha sabredin geri dönerler. Kendileri güvenilir bir site.
Bediirhan dedi: Arkadaşlar keysepeti.com üzerinden OEM Windows 11 Pro key aldım. 1 saat oldu dönen yok canlı desteğe bakan yok. Benim 140 lira yandı sizinki yanmasın kullanmayın bu siteyi! Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha sabredin geri dönerler. Kendileri güvenilir bir site.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.892 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Temmuz 2023 #3 Biraz daha bekleyin belki dönerler.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 12 Temmuz 2023 #4 Ben steam key satan yerden aldım 1 gün bekledim ve geldi. Telaşa gerek yok. Güvenilirse eninde sonunda kod geliyor.
Ben steam key satan yerden aldım 1 gün bekledim ve geldi. Telaşa gerek yok. Güvenilirse eninde sonunda kod geliyor.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.832 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 12 Temmuz 2023 #5 Daha 1 saat olmuş, keşke biraz bekleseydiniz. Direkt dolandırdı diye damga vurmuşsunuz, dava açsalar hiçbir şey yapamazsınız.
Daha 1 saat olmuş, keşke biraz bekleseydiniz. Direkt dolandırdı diye damga vurmuşsunuz, dava açsalar hiçbir şey yapamazsınız.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 4 Yer Bolu 12 Temmuz 2023 #6 Bediirhan dedi: Arkadaşlar keysepeti.com üzerinden OEM Windows 11 Pro key aldım. 1 saat oldu dönen yok canlı desteğe bakan yok. Benim 140 lira yandı sizinki yanmasın kullanmayın bu siteyi! Genişletmek için tıkla... Azıcık bekleseydiniz öyle firma karalamak yanlış. Yasal olarak suç işlemiş bile olabilirsiniz. Direkt konuyu silin bence.
Bediirhan dedi: Arkadaşlar keysepeti.com üzerinden OEM Windows 11 Pro key aldım. 1 saat oldu dönen yok canlı desteğe bakan yok. Benim 140 lira yandı sizinki yanmasın kullanmayın bu siteyi! Genişletmek için tıkla... Azıcık bekleseydiniz öyle firma karalamak yanlış. Yasal olarak suç işlemiş bile olabilirsiniz. Direkt konuyu silin bence.
Tnixs Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #7 Biraz daha bekleyin isterseniz.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.215 Çözümler 8 12 Temmuz 2023 #8 Keşke almadan önce şikayetvar'a baksaydınız. Sizin gibi sorun yaşayan insanlar var. Genede telaş yapmayın desteğe yazın bekleyin verirler.
Keşke almadan önce şikayetvar'a baksaydınız. Sizin gibi sorun yaşayan insanlar var. Genede telaş yapmayın desteğe yazın bekleyin verirler.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.690 Makaleler 21 Çözümler 99 12 Temmuz 2023 #9 Sitenin sahibi bu konuyu görür dava açar. Sen de herkese dolandırıcı dememeyi öğrenirsin.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 12 Temmuz 2023 #10 2021'de açılmış yeterlimi bilmiyorum ama daha güvenilir sitelere baksaydınız keşke. Dava vs açamaz korkmayın sanki Windows Türkiye Distribütörüde dava açsın. Bu tür sitelerin vergi verdiğinden bile emin değilim.
2021'de açılmış yeterlimi bilmiyorum ama daha güvenilir sitelere baksaydınız keşke. Dava vs açamaz korkmayın sanki Windows Türkiye Distribütörüde dava açsın. Bu tür sitelerin vergi verdiğinden bile emin değilim.