Gördüğüme göre bu site oyun vs. satmıyor bu site Akakçe ile aynı işi yapıyor en ucuz satan yeri size sunuyor. Sunduğu sitelerde Kinguin güvenilir ama öbürkilerde bir fikrim yok duymadım.
Gördüğüme göre bu site oyun vs. satmıyor bu site Akakçe ile aynı işi yapıyor en ucuz satan yeri size sunuyor. Sunduğu sitelerde Kinguin güvenilir ama öbürkilerde bir fikrim yok duymadım.
Bende Battlefield 1 alayım dedim Steam da neredeyse 40 dolar Google'da key bakayım dedim burada buldum seninde dediğin gibi Akakçe cimri gibi çalışıyor ama güvenilir mi bilmiyorum Kinguin güvenilir diyorsan oradan bir bakarım. Saygılarımla.
Bende Battlefield 1 alayım dedim Steam da neredeyse 40 dolar Google'da key bakayım dedim burada buldum seninde dediğin gibi Akakçe cimri gibi çalışıyor ama güvenilir mi bilmiyorum Kinguin güvenilir diyorsan oradan bir bakarım. Saygılarımla.
Eğer bu oyunu alacaksanız size key değil Steam hesabı olarak teslim edilecek bilginize. Ayrıca key ile oyun alırsanız aktive ettikten sonra iade yapamıyorsunuz ve puan kazanamıyorsunuz. İyi Sosyaller iyi günler.
Eğer bu oyunu alacaksanız size key değil Steam hesabı olarak teslim edilecek bilginize. Ayrıca key ile oyun alırsanız aktive ettikten sonra iade yapamıyorsunuz ve puan kazanamıyorsunuz. İyi sosyaller iyi günler.