Keysiz W11 formatlanırsa ne olur?

A1a2g2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma format atmak istiyorum, ama şu anki işletim sistemim bedava. Format attığımda tekrar bilgisayarcıdan işletim sistemimi yaptırtmam gerekiyor mu?

Formatladığında tekrar deneme sürümü olarak gelir.Cmdden kod ile aktif edebiliyorsun.

Windows'lu hazır sistem aldıysan anakarta gömülü oluyor gitmez diye düşünüyorum. Ama anladığım kadarıyla bilgisayarcıyla yaptırmışsın cracklı yapmıştır. Hiç ona para verme kendin USB ile format at ve netten lisans al daha mantıklı olur.

Kendin flash bellek veya taşınabilir HDD/SSD üzerinde Windows kurulumu hazırlayacaksan bilgisayarcıya gitmene gerek yok. Onunla diski komple formatlarsın ve Windows'u basitçe kurarsın. Eğer formatlamaktan kastın sıfırlama ise zaten format yok, Windows fiilen silinmez.

Daha önceden gerçek ve geçerli lisansa ait key girildiyse lisansın türüne göre tekrar girmek gerekebilir(format atılırsa). Korsan ise yine aynı yazılımla sahte etkinleştirme yapılabilir(asla önermiyoruz). Bilgisayarcının key girdiğini hiç sanmıyorum zaten.

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma format atmak istiyorum, ama şu anki işletim sistemim bedava. Format attığımda tekrar bilgisayarcıdan işletim sistemimi yaptırtmam gerekiyor mu?
Hocam kendiniz usb ile atın. Bilgisayarcıya hiç para vermeye gerek yok bunun için.

Biligsayarcıya götürmüştüm ilk aldığımla lisanslı işletim sistemi yok sanırım ara sıra sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor.

Formatladığında tekrar deneme sürümü olarak gelir.Cmdden kod ile aktif edebiliyorsun.
Nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Hocam baktım şimdi Windows 11 orijinal lisanslısı 6400 liraya satılıyor

Biligsayarcıya götürmüştüm ilk aldığımla lisanslı işletim sistemi yok sanırım ara sıra sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor.

Nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bilgisayarcın korsan, lisanssız kurmuş. Götürürsen yine aynısını yapacak. Dilersen götür. Ancak kendin yapabilirsen daha iyi. Sonra key alıp girersin. Bilgisayarcının kuracağı sahte lisans programları ve hatta sahte KMS sunucu kodu(cmd üzerinde yazılan sunucu) güvenlik riski taşıyor.

Aşağıdaki rehbere bakarsın.

Bu rehberden sonra hangi tür Windows kurduysan, ona göre lisans alınır(Windows 10 Home, Windows 11 Pro vb.). Lisansı jetlisans veya sağlamlisans sitelerinden öneririm. Lisansın türü olarak retail veya dijital değil de mümkünse OEM lisans bulmanı öneririm.

Aslında bugün oyun oynarken elektrikler kesildi ondan sonra bilgisayar 1 dakikada açılması gerekirken 20 25 dakikada zar zor açıldı. Sordum soruşturdum Windows dosyaları zarar görmüş ve format atmam gerektiğini söylediler o yüzden format atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…