Keyubu Minecraft nasıl kullanılır?

Klavyelimuz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Keyubu'dan Minecraft sunucusu aldım ama nasıl sunucuya gireceğimi veya plugin yükleyeceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-07-28 saat 14.03.43_9fae10a8.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 32
Sunucuyu Başlat butonuna basın sonra bilgisayarınızda uzak masaüstü bağlantısını aratın. IP, şifre ve kullanıcı adını girip VDS’e giriyorsunuz. Daha sonra sunucu paketinizi VDS’e kurup CMD’yi başlatıyorsunuz. Sunucunuz Minecraft’ta aktif hale gelmiş oluyor. İnternette videoları var eğer geliştirici ekibiniz yoksa, internetten hazır paketleri indirmeniz gerekiyor.

Aldığınız sunucu muhtemelen bir VDS'e bağlı. VDS'e "Uzak Masaüstü Bağlantısı" ile bağlanıp plugin tarzı şeyleri yüklüyorsunuz. Başlangıç için biraz uğraştırıcı bir yol gibi gözükse de plugin yüklemek için hep bağlanmak istemiyorsanız FileZilla tarzı bir uygulama kullanabilirsiniz ileri zamanda. Detayları uzun süredir sunucu kurmadığım için hatırlayamıyorum maalesef.

işe yaramadı.

Nerede problem yaşadığınızı söylemezseniz yardımcı olamayız. Keyubu desteğe yazarak yardım alabilirsin.

Dediğinizi yaptım ama MC de sunucuya giremedim. Keyubu destekten de yardım alamadım.

Arkadaşlar çözdüm Keyubu DC sunusunda bayağı yardımcı oluyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…