Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ocak 2023 #1 Selfhost vesaide yapacagim Keyubu nasildir ?dolar/euro bazinda VPS almak istemiyorum. Alternatif olarak ne onerirsiniz eger guzel degilse Keyubu? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2023
Selfhost vesaide yapacagim Keyubu nasildir ?dolar/euro bazinda VPS almak istemiyorum. Alternatif olarak ne onerirsiniz eger guzel degilse Keyubu?
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 30 Ocak 2023 #2 Destek olarak çok kötü. Otomasyon sürekli sorun çıkarıyor. Cihaz performansları gayet iyi. İnternet idare eder.
Destek olarak çok kötü. Otomasyon sürekli sorun çıkarıyor. Cihaz performansları gayet iyi. İnternet idare eder.
iPatavatsizz Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 546 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #3 Yabancıya yönelin bütçeniz varsa. Türkiye'deki hiçbir firmanın kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar işlerini yaparlarsa yapsınlar sonuçta mağdur olan biz oluyoruz.
Yabancıya yönelin bütçeniz varsa. Türkiye'deki hiçbir firmanın kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar işlerini yaparlarsa yapsınlar sonuçta mağdur olan biz oluyoruz.