beerahoi
Zeptopat
Daha fazla
Dostlar selam, web üzerine uygulama geliştiren bir yazılımcıyım, daha öncesinde kullandığım host servisleri dolar kurunun peak yapması ile oldukça pahalı gelmeye başlamıştı, ben de Türk lirası üzerinden alabileceğim host servislerini araştırmaya başladım, Keyubu fiyatlarının uygunluğu sebebiyle dikkatimi çekmişti, 45 TL'ye VPS kiralayabiliyordunuz ki bu gerçekten inanılmaz uygun bir miktar, ben de denemeye karar verdim. Uygulamlarım genellikle küçük boyutlu olduğu için genel olarak en düşük paketlerden birisi işimi görür genellikle, ancak birkaç adet VPS kiralamam gerekir. VPS'leri kiraladığım ilk gün pek bir sorun gözükmüyordu, ancak ertesi gün kalktığımda sunucular bir türlü mirror listlere bağlanmıyor, IPv4 hatası veriyorları, biraz daha derine indiğimde ise sorunun yüksek ihtimalle fup yani adil kullanım kotası kaynaklı olduğunu gördüm, ki inanın bana sunucuların birçoğunda 500 MB veri akışı sağlayan bir işlem bile gerçekleştirmemişimdir.
Demem o ki dostlar Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın, 80TL daha fazla verip Hostinger'ya da GoDaddy, ya da benim favorim olan ovhcloud gibi firmalara yönelin. Bu yazı da ola ki bir gün birisi bu siteyi aratır diye yazılmıştır. Esenlikler.
Demem o ki dostlar Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın, 80TL daha fazla verip Hostinger'ya da GoDaddy, ya da benim favorim olan ovhcloud gibi firmalara yönelin. Bu yazı da ola ki bir gün birisi bu siteyi aratır diye yazılmıştır. Esenlikler.
Son düzenleyen: Moderatör: