odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belli iki firmada ucuz fakat güvenilir mi? Ayrıca kullananlardan hız hakkında da yorumları olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belli iki firmada ucuz fakat güvenilir mi? Ayrıca kullananlardan hız hakkında da yorumları olursa sevinirim.
7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 21 Haziran 2024 #2 Ocean hiç kullanmadım Ama keyubu Kullandım keyubu Destek kalitesi iyi bir firma
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 708134 dedi: Ocean hiç kullanmadım Ama keyubu Kullandım keyubu Destek kalitesi iyi bir firma Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, başka yorum gelmezse Keyubu'dan alışverişimi gerçekleştireceğim.
708134 dedi: Ocean hiç kullanmadım Ama keyubu Kullandım keyubu Destek kalitesi iyi bir firma Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, başka yorum gelmezse Keyubu'dan alışverişimi gerçekleştireceğim.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 21 Haziran 2024 #4 odinallfather dedi: Teşekkür ederim, başka yorum gelmezse Keyubu'dan alışverişimi gerçekleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Önermiyorum hocam veri kaybı yaşan firma hatta geçen gün bir forumda şikayet konuları açılıyordu keyubu için cpaneldeki müşterilerin verileri patlamış
odinallfather dedi: Teşekkür ederim, başka yorum gelmezse Keyubu'dan alışverişimi gerçekleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Önermiyorum hocam veri kaybı yaşan firma hatta geçen gün bir forumda şikayet konuları açılıyordu keyubu için cpaneldeki müşterilerin verileri patlamış
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #5 384311 dedi: Önermiyorum hocam veri kaybı yaşan firma hatta geçen gün bir forumda şikayet konuları açılıyordu keyubu için cpaneldeki müşterilerin verileri patlamış Genişletmek için tıkla... Peki diğer firma nasıldır?
384311 dedi: Önermiyorum hocam veri kaybı yaşan firma hatta geçen gün bir forumda şikayet konuları açılıyordu keyubu için cpaneldeki müşterilerin verileri patlamış Genişletmek için tıkla... Peki diğer firma nasıldır?
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 21 Haziran 2024 #6 odinallfather dedi: Peki diğer firma nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ocean kullanmadım. Siz ne için kullanım sağlacayaktınız firma önerebilirim
odinallfather dedi: Peki diğer firma nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ocean kullanmadım. Siz ne için kullanım sağlacayaktınız firma önerebilirim
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #7 384311 dedi: Ocean kullanmadım. Siz ne için kullanım sağlacayaktınız firma önerebilirim Genişletmek için tıkla... Web Hosting üzerine arayıştayım, aylık verebileceğim pek bir bütçe olmadığı için uygun fiyatlı firma arıyorum.
384311 dedi: Ocean kullanmadım. Siz ne için kullanım sağlacayaktınız firma önerebilirim Genişletmek için tıkla... Web Hosting üzerine arayıştayım, aylık verebileceğim pek bir bütçe olmadığı için uygun fiyatlı firma arıyorum.
7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 21 Haziran 2024 #8 odinallfather dedi: Web Hosting üzerine arayıştayım, aylık verebileceğim pek bir bütçe olmadığı için uygun fiyatlı firma arıyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin En Hızlı Hosting Firması - Kayizer.com bakınız
odinallfather dedi: Web Hosting üzerine arayıştayım, aylık verebileceğim pek bir bütçe olmadığı için uygun fiyatlı firma arıyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin En Hızlı Hosting Firması - Kayizer.com bakınız
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 22 Haziran 2024 #9 odinallfather dedi: Web Hosting üzerine arayıştayım, aylık verebileceğim pek bir bütçe olmadığı için uygun fiyatlı firma arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nethiz firmasına göz atabilirsiniz
odinallfather dedi: Web Hosting üzerine arayıştayım, aylık verebileceğim pek bir bütçe olmadığı için uygun fiyatlı firma arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nethiz firmasına göz atabilirsiniz
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 25 Haziran 2024 #10 384311 dedi: Nethiz firmasına göz atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sunucuları çok patlıyor. Stabil değil. Bi hosting firmasında internet sorunu olabilir mi? Sürekli bi geçiş dönemindeler. Halen kullanıyorum ama hiç memnun değilim.
384311 dedi: Nethiz firmasına göz atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sunucuları çok patlıyor. Stabil değil. Bi hosting firmasında internet sorunu olabilir mi? Sürekli bi geçiş dönemindeler. Halen kullanıyorum ama hiç memnun değilim.