Keyubu firmasını çok duydum ama bazı arkadaşlarım Toffe Project Bilişim Hizmetleri önerdi, VDS alıcam sizce hangisi? Keyubu vs Toffe Project: Türkiye Web Hosting, VDS ve VPS Sağlayıcı
Keyubu'da sürekli sorun yaşıyordum. Diğer firmayı da bilmiyorum fakat sağlam ve sorunsuz olsun istiyorsanız Hetzner önerebilirim.
VDS hizmeti veriyor. Windows kurulmuyor diye VDS hizmeti verilmiyor denmez ki.Hocam Hetzner VDS hizmeti vermiyor verse oradan alacaktımda, yine de teşekkür ederim.
Teşekkür ederim bakacağım.VDS hizmeti veriyor. Windows kurulmuyor diye VDS hizmeti verilmiyor denmez ki.3 aydır DeHost kullanıyorum RDP konusnuda herhangi bir sorun yaşatmıyor Keyubu gibi. Ayrıca bir sorunda hızlı ilgileniyorlar bakmak isterseniz.
Evet VDS alıcam ve Minecraft sunucusu açıcam öneriniz için teşekkür ederim biraz daha öneri alayım inceleyip satın alacağım.Toffe sağlama benziyor. Sanırım Minecraft sunucusu açacaksın. Referans ağırlıklı olarak Minecraft sunucusu. Toffe'nin referansından biri en büyük 2. cracked Minecraft sunucusu diye biliyorum. Keyubu 2020 sıraları iyiydi ama şu an eskisi gibi mi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.