super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Selam. Keyubu Hosting'den Minecraft sunucusu aldım. Ancak sayısal IP olduğu için public açmaktan çekiniyorum. Nasıl yazılı bir şekilde IP alabilirim?
Selam. Keyubu Hosting'den Minecraft sunucusu aldım. Ancak sayısal IP olduğu için public açmaktan çekiniyorum. Nasıl yazılı bir şekilde IP alabilirim?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 9 Nisan 2023 #11 Ben SAGA üzerinden almıştım zamanında kendileri böyle bir hizmet veriyordu. Destek ekibine sordunuz mu bu konu hakkında bir şey? Artı 0 Eksi
Ben SAGA üzerinden almıştım zamanında kendileri böyle bir hizmet veriyordu. Destek ekibine sordunuz mu bu konu hakkında bir şey?
KS KS super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #12 Silinen üye dedi: Ben saga üzerinden almıştım zamanında kendileri böyle bir hizmet veriyordu. Destek ekibine sordunuz mu bu konu hakkında bir şey? Genişletmek için tıkla... Destek ekipleri berbat. -_- Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ben saga üzerinden almıştım zamanında kendileri böyle bir hizmet veriyordu. Destek ekibine sordunuz mu bu konu hakkında bir şey? Genişletmek için tıkla... Destek ekipleri berbat. -_-
SafderunTR Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #13 super_ikili dedi: Sayısal IP ile açarsam ne sıkıntıları olur? Genişletmek için tıkla... Sadece minecraft sunucusu açacaksanız olmaz. Artı 0 Eksi
super_ikili dedi: Sayısal IP ile açarsam ne sıkıntıları olur? Genişletmek için tıkla... Sadece minecraft sunucusu açacaksanız olmaz.
KS KS super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #14 SafderunTR dedi: Sadece Minecraft sunucusu açacaksanız olmaz. Genişletmek için tıkla... VDS'e falan girebilirler mi? Şifre falan olmadan. Artı 0 Eksi
SafderunTR dedi: Sadece Minecraft sunucusu açacaksanız olmaz. Genişletmek için tıkla... VDS'e falan girebilirler mi? Şifre falan olmadan.
SafderunTR Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #15 super_ikili dedi: VDS'e falan girebilirler mi? Şifre falan olmadan. Genişletmek için tıkla... Şifreni, kullanıcı adını çalmadan giremezler. Artı 0 Eksi
super_ikili dedi: VDS'e falan girebilirler mi? Şifre falan olmadan. Genişletmek için tıkla... Şifreni, kullanıcı adını çalmadan giremezler.
KS KS super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #16 SafderunTR dedi: Şifreni, kullanıcı adını çalmadan giremezler. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok değil mi direkt IP'yi versem Minecraft için. Artı 0 Eksi
SafderunTR dedi: Şifreni, kullanıcı adını çalmadan giremezler. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok değil mi direkt IP'yi versem Minecraft için.
SafderunTR Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #17 Hayır sorun yok. Artı 0 Eksi
KS KS super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #18 Sitelerinde IP & rdns diye bölüm var oradan mı ayarlayabilir miyim? Artı 0 Eksi
SafderunTR Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #19 super_ikili dedi: Sitelerinde IP & rdns diye bölüm var oradan mı ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım o siteyi o yüzden bilmiyorum. Artı 0 Eksi
super_ikili dedi: Sitelerinde IP & rdns diye bölüm var oradan mı ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım o siteyi o yüzden bilmiyorum.
KS KS super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #20 SafderunTR dedi: Hiç kullanmadım o siteyi o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Artı 0 Eksi
SafderunTR dedi: Hiç kullanmadım o siteyi o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler